Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (24)

plakát

Babel (2006) 

Tenhle film se mi zdál skvělý, cítila jsem z něj všechny ty emoce, prožívala osudy jeho hrdinů a měla svírání na srdci. Ty linky mimo Japonské pracují s motivem "motýlích křídel", kdy jedna vůbec ne zle myšlená klukovina spustí lavinu, která zasáhne tolik lidských osudů. Hltala jsem film od začátku do konce, tohle je pro mě 5* film.

plakát

Manželská historie (2019) 

Byla jsem zvědavá, jaké to bude. A byla to nuda. Dvakrát jsem u toho usnula a mám podezření, že za to nemohla ani chřipka, se kterou jsem film sledovala. Strašně moc slov, emoce hrdinů se mě nijak výrazně nedotkly, ty scény s advokáty mi vyloženě přišly neuvěřitelné (oba manželé bydlí v malém bytě v New Yorku, dělají divadlo, nevypadají kdo ví jak movitě, ale pak mají top nejdražší advokáty z L.A., aby se rozvedli za podmínek, které plánovali i bez právníků). Jediné co jsem na filmu ocenila bylo, že byl velmi civilní a takový "nenablýskaný", což dělalo příběh uvěřitelný.

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Zasmála jsem se moc a víc jsem od toho nechtěla. Co se mi moc nelíbilo byl herecký výkon představitelky Marie, přišlo mi to trochu amatérské a spíš divadelní, ale ne že by se na to nedalo dívat. Ani projev Taťány Dykové mě tady moc neoslovil. Některé vtipy hodně tlačily na pilu a celé mi to způsobem natočení připomínalo pohádku. Chtěla jsem na to vzít mámu, které se těšila a trochu jsem počítala, že to kdyžtak přetrpím - nakonec jsem byla příjemně překvapená.

plakát

Neviditelné (2018) 

Mám ráda tenhle sociálně laděný typ filmů a připadá mi, že to je takové typicky francouzské a povedené. Herecky příjemné, příběhově také. Vyvolává úsměv i stín na tváři a stojí za to vidět.

plakát

Muž, který koupil Měsíc (2018) 

Tak to se mi fakt líbilo, mně ten humor velmi sedl. Ano, místy je totálně trapnej, ale takovým tím správným záměrným způsobem. Jo, tohle mě baví.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Obecně mi přijde, že uživatelé ČSFD mají tendenci hodnotit české filmy výrazně přísnějším měřítkem než jakékoliv jiné a některé komentáře mi tady připadají jako celkem hysterické výlevy rádoby filmových odborníků.. a tak mi to nedá nepřidat jednou nějaký komentář. Film se mi dost líbil, i když ano, nemá nějaký výrazný příběh, jde spíš o subjektivní zachycení doby, vzpomínek na ní, vykreslení vztahů mezi lidmi v jedné rodině a pro mě to teda fungovalo dobře. Herecké výkony (zvlášť dětské) byly velmi příjemné a ve zpracování jsem rozhodně nepostrádala kvalitu filmařských řemesel, jak tu někteří naznačují. Pravda, nebude to asi žádný zlomový film, není to film, co by ve vás zůstal roky a asi nebudete ten film potřebovat vidět desetkrát, ale pro mě to bylo příjemné filmové pohlazení, ideální film na nedělní odpoledne, který zanechá lehký úsměv na rtech a takové filmy mají pro mě své nepostradatelné místo.

plakát

Pěstírna (2017) (seriál) 

Viděla jsem 5 dílů na premiéře v OKU a za mě teda super, baví mě téma, příběh, herecký výkony i prostředí, do kterého je děj zasazený.

plakát

Popelka (2015) (pořad) odpad!

Takový nekonečný televizní peklo..

plakát

Spojenci (2016) 

Zbraně a láska, to chceš. A ten konec.. slzička ukápla. Akorát co se to sakra stalo Pittovi s obličejem? Vypadá jak po botoxu..

plakát

Útěk z New Yorku (1981) 

Když člověk překousne tu příšernou "osmedástkovost" a podezřele divnej hereckej výkon Russela, je to vlastně docela dobrý a ten nápad ohledně prostředí příběhu je super.