Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (7)

Původní

Původní (2013)

Dříve, bývala jsem zblázněná do Upířích deníků, ale asi po třetí řadě mně omrzely, už to nemělo ten správný děj. Proto jsem dala šanci The Originals, první série výborná, tak uvidíme jak to bude pokračovat dále.

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Tak tenhle seriál mně opravdu bavil, mrzí mně, že to zapíchli u sedmé série a ještě ji zkrátili, každá série měla něco do sebe a mně neskutečseriál bavil. Zvlášť Eric, to je prostě můj fantastický upír :) Bill, upřímně no nic moc, Sookie, holak potížistka, která si ráda hraje na krásku v nesnázích, celkem nuda s ní. A z ostatních postav jsem měla ráda jen Keitha, Jessicu a Taru.

Zaklínač

Zaklínač (2002)

Fascinující seriál, ale v polovině, jak už tady psali jiní, opravdu tvůrci začali patlat děj z ničeho. Knihy se mi líbily a proto jsem se chtěla podívat na seriál, musím uznat, že se jim ta první část opravdu povedla. Herecké obsazení skvělé, děj do poloviny dobrý a příšery skvěle ztvárněné :)

Mentalista

Mentalista (2008)

Výborný děj každé epizody, herecké obsazení skvělé, všechny série do sebe zapadají a není to takovéto klišé, co je třeba nějaká kriminálka např. Námořní vyšetřovací služba. Tenhle seriál mě opravdu baví.