Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Super televizní pořad, který skvěle pobaví. Nejvíce mě baví Geňa se Sokolem. Vždy něco vymyslí. Když sleduji některé díly, mám záchvaty smíchu. Opravdu povedený zábavný pořad! :)

plakát

Jak nežít svůj život (2007) (seriál) 

Po shlédnutí všech dílů musím přiznat, že tento seriál mě mile překvapil. Zprvu jsem měla obavy, že mě seriál bavit nebude, ale po pár dílech mé obavy zmizely. Zejména jsem se bála britského humoru.. Ano britský humor je o něco sušší, takže jsem se nepopadala smíchy za břicho, ale i tak každý další díl sebou přinesl velké množství zábavy.. Scénáristům proto patří mé poděkování, protože vždy jsem se britskému humoru vyhýbala, protože jsem ho považovala za nepochopitelný, ale díky tomuto seriálu se můj názor změnil..

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Trošku zklamání.. Řekla bych, že lidé čekali více, stejně jako já. Na druhou strany byl děj napínavý. Sice tam nebylo moc závodění, ale v nějakém díle se ten děj odehrát musel, aby vše zapadlo jako puzzle.. Za nejvíce napínavou scénku považuji, kdy Letty letěla vzduchem, Dom za ní a chytil jí. Tato scénka měla své kouzlo, ale řekla bych, že byla až přehnaná. No né každý díl je osvícený, ale nezbývá nic jiného, než to brát jako součást děje a nezapomínat o co v tomto filmu vlastně jde.. A ráda bych upozornila, že závodění tam není to hlavní.. Podle mého názoru je hlavní ta "RODINA" a to, co pro svou "rodinu" jste schopni udělat a obětovat..

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Po shlédnutí všech dílů jsem trošku zklamaná. Ze začátku to byl super seriál. Asi v šesté sérii jsem začala mít pocit, že se to nějak vše moc táhne, ale brala jsem to. Je to velice dobrý seriál podle mého názoru, ale konec byl podle mě velice nepromyšlený a měla jsem z něj pocit, jako by to byl konec nějakého podobného seriálu, kde hrají stejné postavy, ale s jinými povahovými vlastnostmi (nemyslím, že všechny postavy změnily povahu, ale dvě ano - Robin a Barney). Série po sérii se obě tyto postavy postupně měnily, to podle mě je v pořádku. Robin byla tip spíše samotáře, ale měnila se a dokonce odmítla práci kvůli partnerovi. Barney byl ze začátku sukničkář, ale postupem času se naučil mít delší vztah, opravdu milovat a co také vše udělal kvůli Robin aby ji získal. A scénáristé mi chtějí říct. že tyto dvě postavy, i když urazily vážně dlouhou cestu, se nakonec prakticky vrátí na začátek? Že Robin najednou se v práci vyšvihne tak moc, že bude muset cestovat a Barneyho bude tahat sebou? Že si vybere práci před manželem a tím opustí vlastně i "partu"? Partu, která za ní vždy stála? Že Barney se vzdá Robin i přes to že jí miluje a co vše pro ní udělal a pak se vrátí k děvkaření? To je podle mého názoru dost opak toho, jak celý seriál představoval a měnil tyto postavy. To bylo podle mě největším zklamáním. Menší zklamání je pro mě, že parta se rozpadla, ale tak to se v životě stává. Jinak musím tleskat. Lily a Marshall dokonalý pár a Ted osoba, která i přes všechno doufá a věří, že najde tu pravou lásku. Opravdu hodně, hodně dobrý seriál. Dala bych 5 hvězdiček, ale kvůli (podle mě) nepromyšlenému konci, dávám 4 hvězdičky..

plakát

Riddick (2013) 

Efekty nebyly špatném, ale děj nic moc. Po černočerné tmě a kronice temné jsem od tohoto pokračování čekala mnohem více, nebo alespoň stejně.. Takže efekty dobré, ale zklamal mě děj..

plakát

Bez dechu (2011) 

Mě se tento film líbil. Děj byl od začátku napínavý a akční. Nevím, co někteří máte proti tomuto filmu, možná spíše proti hlavnímu herci (Taylor Lautner). Mě tento film upoutal obsahem, zpracováním a nezdá se mi, že herecké výkony byly nějak špatné.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Ze začátku se mi tento seriál hodně líbil, ale časem byl děj čím dál tím víc zapleten a jak se komplikoval, někteří lidé se se v ději úplně ztratily. Já jsem souvislosti chápala, ale po čase mi tento seriál přišel nekonečný a s dalším dílem a další sérií byl nudnější a nesmyslnější.

plakát

Divoké kočky (2000) 

Mě se tento film líbil. I když je obsahové místy nereálný, na druhou strany je plný nespoutanosti, svobody, energie a odhodlání jít si za svým cílem.

plakát

Tanec draků (2010) 

Romantický film se smutným koncem. Dějově mi chvíli připomínal videoklip z písničky Enrique Iglesias - Hero. Jinak bych řekla, že děj byl velice akční, napínavý a velice se mi líbil.

plakát

LOL (2012) 

Je to film pro teenagery. Já do této věkové kategorie patřím taky. Obsah nebyl náročný na pochopení a zabýval se problémy dnešních teenagerů. Divačky se mohly ztotožnit s hlavní herečkou Lolou. Pokud taky prožíváte nepovedené vztahy a nešťastné lásky, tak by jste se mohli v ději tohoto filmu taky najít.