Reklama

Reklama

Mia a Brian se radují z narození dítěte a oddávají se rodičovským starostem. Miin bratr Dom se probouzí vedle Eleny, bývalé parťačky federálního agenta Hobbse, který šel celé partě po krku. Právě on Doma vytrhne z jeho poklidného života. Kupodivu mu nechce nasadit želízka, ale přichází s nabídkou, která se neodmítá. Hobbs se už dlouho snaží dopadnout bývalého příslušníka speciálních jednotek SEALs Owena Shawa a jeho gang, který svých schopností za volantem využívá k páchání zločinu. V Owenově analyticky chladnokrevném mozku vznikl plán na krádež nebezpečné technologie sloužící k výrobě zbraně hromadného ničení. Je potřeba mu v tom zabránit, proto se Hobbs obrátí na Doma a jeho parťáky s žádostí, aby své schopnosti tentokrát využili ve prospěch něčeho užitečného a protivníka porazili jeho vlastními zbraněmi. Výměnou za pomoc jim nabízí čistý trestný rejstřík pro všechny a možnost vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Videa (64)

Trailer 2

Recenze (1 357)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Všetko ja také, ako v piatom dieli. V podstate je to sterilnejší piaty diel pretočený do inej podoby, ale s rovnakými ksichtami a rovnako parádnou akciou. Fast and Furious 6 je dobrý film, určite sa ho oplatí vidieť, ide v šľapajach série, spája ju dokopy, herci sú ochotní rozprávať tie nezmysly čo majú na papieri a z ich úst to vyznieva ako logické a filozofické zlato. Zároveň je to ten typ filmov na ktorý musíte pozerať s istou striedmosťou, do kina ísť s tým, že je to rýdzi popcornový výplach so scenárom napísaným na kolene, s hercami, ktorý dostávajú tučné inkaso za pár ksichtov, hlášok a skokov z auta do auta, nereálnej akcie a soundtrackom, ktorý v podstate len tvorí akčné dunenie v pozadí a pri závodoch vytasí nejakú tú hitovicu. Taká malá jednohubka pred letným šialenstvom. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

O třídu (nebo dvě) slabší zábava než posledně a film, který už absolutně nedává smysl i tam, kde by měl. Akční scény tak zmatečně točený, že jsem na velkém plátně půlku doby nebyl schopen rozeznat co se tam vůbec děje. Jediný větší plus a něco, co to u mě dotáhlo aspoň na slabý průměr, byl jako vždy bývalý atlet a dnes Bůh - Dwayne "Samoan Thor" Johnson, v teď už totálně monstrózní verzi na druhou. ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Pětka byla totální sračka, která těžila z přehršle akce, stříleček, nového prostředí a zahraní na nostalgickou strunu uceleným hereckým castem. Díky tomu jsem v rámci "filmového zážitku" přehlížel to ignorování fyzikálních zákonů a jen tupě čuměl na obrazovku. Pokud ze mě ale chtějí tvůrci udělat úplného debila tím způsobem, že v pokračování nabídnou ještě více sci-fi, ale zároveň směšně primitivní scénář s předvídatelnou sterilní akci a mizernými efekty, tak co kurva čekaj? Že se z toho opět poseru a vyplácnu prachy v kině, aby mohli znásilňovat původní film donekonečna? Pokud se člověk při sledování vysloveně stydí za ten nával nelogických situací, rozhodování postav, smrtelně kreténských dialogů a nepovedených pokusů o vtipy a zvraty, díky čemuž se mu akorát znechutí samotné postavy, na které šel ve 12 poprvé do kina, aby je viděl túrovat káry, závodit, balit frndy a zabíjet, tak je scénárista diletantský kokot. Udělat z gangu zlodějů aut Rychlé šípy vykazující vlastnosti nezranitelných superhrdinů, to už chce velkou dávku tvůrčí krize. Hype jako prase (pětka), na kvalitativní úrovni Tokijské jízdy. Se sedmičkou si už laskavě vyližte výfuky! 10% ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dynamické, akcí nahuštěné, ale možná až moc o hodnotách a akce občas zbytečně přepálená (je jedna věc, pokud táhnete městem trezor a druhá, když Vin Diesel zaskakuje v letu za Supermana). Vyjma toho je ale zbytek špičkovou ukázkou zábavné hollywoodské atrakce, která dokáže v rámci žánru prodat obě pohlaví. Heist akce každopádně slušela Domově týmu víc a wow efekt je nenávrazně pryč. Na sedmičku se nicméně nejde netěšit (modří vědí proč) a pořád je mi tahle za vlasy přitažená reklama na automobilový průmysl (už pro obsazení) zatraceně sympatická. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ja neviem, už je to tak trocha nuda. Postavy mi pravdupovediac z dielu do dielu pripadajú nesympatickejšie a v neposlednom rade ma irituje, ako to Vin Diesel vydáva za príbeh o rodine, pritom sú to všetko do posledného kusa kriminálnici. Šestka už sa nemôže pochváliť ani prekvapením v podobe The Rocka, ktorý do hry nastúpil v piatej časti a prítomný je aj v šiestej, ale už to nie je ono (i keď bez neho by to bolo ešte o stupeň horšie). Nový zlosyn, tentokrát v podaní Lukea Evansa, slabo charizmatický. Príbeh sa snáď ani neoplatí komentovať. Občas je to sranda, ale na 4* to fakt nevidím (i vďaka perlám á la "Blízkym sa chrbtom neotočíš. Aj keď ona sa otočila."). ()

Galerie (82)

Zajímavosti (62)

  • Natáčení mělo probíhat původně společně se sedmým dílem zároveň, ale několik měsíců před začátkem výroby se rozhodlo, že šestý a sedmý díl budou vznikat zvlášť. (S.W.A.T)
  • Při natáčení na Tenerife měli filmaři k dispozici úplně novou dálnici. (virus10)
  • V čase 01:06:45 při závodě mezi Letty (Michelle Rodriguez) a Domem (Vin Diesel) je mezi stojícími auty poměrně malý rozestup, do kterého by se slečna, která startuje závod, nevešla. O pár vteřin později už je rozestup značně větší. (forkys)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Justin Lin a samurajští zabijáci

Justin Lin a samurajští zabijáci

18.10.2017

Po 4 dílech Rychle a zběsile utekl Justin Lin ke Star Treku a dosud nevíme, co bude točit dál. Z jeho bourneovky s Jeremym Rennerem sešlo a Space Jam 2 nezní dvakrát reálně, slušnou šanci na… (více)

Z Raidu do Star Treku

Z Raidu do Star Treku

27.07.2015

Třináctým celovečerním Star Trekem se bude slavit padesáté výročí celé značky. Režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5) si tak musí připravit spoustu trumfů, aby uspokojil širokou fandovskou základnu.… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

Reklama

Reklama