Reklama

Reklama

Loupež po italsku

  • USA The Italian Job (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vedená Johnem Bridgerem a Charliem Crokerem se skupina zlodějů chystá na poslední akci – vykradení pečlivě hlídaného sejfu v Benátkách se zlatými cihlami v hodnotě 35 milionů dolarů. Po úspěšné akci se ale jeden z členů týmu, Steve, hnán chamtivostí a žárlivostí, rozhodne nechat si všechno zlato pro sebe a zbavit se ostatních členů skupiny. Ve víře, že všichni ostatní jsou mrtví, se vrací do Los Angeles i se zlatem. Charlie a další členové ale přežili a zrádci se hodlají pořádně pomstít. Charlie sežene na pomoc nové členy do týmu, Johnovu dceru Stellu, která je specialistkou na sejfy, a Lyla, hackera. Přidají se k nim ještě „Levé ucho“, odborník na výbušniny, a řidič Rob. Nový tým má v plánu získat to, co jim po právu patří, a získat při tom pomstu. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (611)

castor 

všechny recenze uživatele

Cíl je jasný, parta „mistrů ve svém oboru“ do detailů nachystaná, zapeklité překážky samozřejmě také čekáme. A ono to klaplo. Tedy do té doby, než jeden z bandy představil svůj vlastní plán, cihly zlata svým kumpánům čmajznul a ještě do jejich v ledové vodě potápějící se dodávky vystřílel pár zásobníků. Pomsta je samozřejmě na programu dne. Hodní zlodějští hoši (a naprosto okouzlující Charlize Theron) chtějí zlato pochopitelně zpět a ještě si hodlají vychutnat pohled na oklamaného slizouna Edwarda Nortona. Škoda, že tempo místy kolísá, a že plán je sice promakaný, ale chybí mu švih a dravost. Od bezmála dvouhodinového kousku s nesmírně silným hereckým obsazením bych prostě čekal krapet víc. Mnohé ingredience každopádně fajn. 70% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Spolehlivá parta sympaťáků doplněná o bonus v podobě Charlize Theron, Norton jako další podrazák, skvělý benátský rozjezd, svižné tempo proložené občas lahůdkovými momenty a sem tam nějakou tou hláškou. Zkrátka nenáročná vydařená zlodějská pohodovka, která se objede bez laciných lákadel jako je obligátní sex, krev nebo samoúčelné filmařské kejkle. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nesporným kladem je obsazení. Téměř do jednoho byli zvoleni herci, co se pohybovali po kariérní křivce směrem nahoru, a o pár let později by už takhle složený ansámbl nikdo nepoplatil. Ku zbytku platí téměř totéž, co k Loganovým parťákům. Jen lidé jsou zde hezčí, příběh sterilnější, humoru je méně a kulisy se více blýskají. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Opening Titles - John Powell ,2. The Italian Job ,3. The Venice gold heist ,4. The Boat chase ,5. The Mourning John ,6. The Planning the heist ,7. The Pawning the gold ,8. The Cable chick ,9. The Getting the axe ,10. The devil inside ,11. The Bitter suite ,12. The new plan ,13. The Tunnel run ,14. The Chopper chase / Face-off ,15. The Golden , ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +obsazení -ne tak dinamická hudba/// Tohle je další film, který jsem dlouho hledal. Je to film velice nenáročný, takže určitě u něj nepřemýšlejte. Velice mě potěšlo obsazení. Totiž Edward Norton a Jason Statham patří mezi mé nejoblíbenější herce a popravdě ostatní jim to moc (no vlastně vůbec) nekazí. Jen hudba je zde velice standartní a rovněž akcí film neohromí. I přes jednoduchý děj je to velice příjemná podívaná a v každém případě se teším na pokračování./// Celkem 76%/// ()

Galerie (98)

Zajímavosti (31)

  • Pro scény z metra bylo nutné použít speciální auto s elektromotorem, protože město v podzemí nedovolilo provoz spalovacího. (109)
  • Slovní hříčka: postava "Levé ucho" v podání Mose Defa v jedné scéně prohlásí: "I'm deaf" - jsem hluchý. (claudel)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

26.10.2012

Pořád není úplně jasné, jaký bude další režijní počin Christophera Nolana. Film Transcendence, o kterém je řeč, bude totiž „jenom“ produkovat (jak jinak, spolu se svou manželkou Emmou Thomas). Režii… (více)

Krvavý prachy Erica Bany

Krvavý prachy Erica Bany

13.10.2008

Oldschoolově zaměřený F. Gary Gray měl už touto dobou pracovat na pokračování Loupeže po italsku pod názvem The Brazilian Job, ale projekt se ne a ne odlepit od země. Místo něj teď Gray chystá pro… (více)

Reklama

Reklama