Reklama

Reklama

Loupež po italsku

  • USA The Italian Job (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vedená Johnem Bridgerem a Charliem Crokerem se skupina zlodějů chystá na poslední akci – vykradení pečlivě hlídaného sejfu v Benátkách se zlatými cihlami v hodnotě 35 milionů dolarů. Po úspěšné akci se ale jeden z členů týmu, Steve, hnán chamtivostí a žárlivostí, rozhodne nechat si všechno zlato pro sebe a zbavit se ostatních členů skupiny. Ve víře, že všichni ostatní jsou mrtví, se vrací do Los Angeles i se zlatem. Charlie a další členové ale přežili a zrádci se hodlají pořádně pomstít. Charlie sežene na pomoc nové členy do týmu, Johnovu dceru Stellu, která je specialistkou na sejfy, a Lyla, hackera. Přidají se k nim ještě „Levé ucho“, odborník na výbušniny, a řidič Rob. Nový tým má v plánu získat to, co jim po právu patří, a získat při tom pomstu. (Viacom)

(více)

Diskuze

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Narcis: Nuž,nemyslel som filmy o prepadoch bank,skůr filmy,kde hlavny hrdina naplánuje do detailu posledný detail ,a pomocou majstrovskeho a v realite neuskutočnitelneho plánu ukradne artefakt za desiatky milionov.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Pozna niekto filmy  podobneho tipu? Videl som Podraz,Kto z koho,Dannyho trilogiu,Lupež po taliansky,Pascu...je ešte niečo iné?

tulen

tulen (hodnocení, recenze)

par dobrých momentů, ale jinak je to spíš směšný - spousta klišé, naprosto neraálný situace, až jsem někdy nevěděl jestli nebylo záměrem autorů spíš natočit komedii ?

Koxx123

Koxx123 (hodnocení, recenze)

Jeden z mích nejoblíbenějších akčních filmů ke scéně kde se malinká autíčka prohánějí kanály prostě nemám co dodat a navíc nadherná kočka v partě.

hroch1999

hroch1999 (hodnocení, recenze)

napriek mnohym mojim oblubenym hercom pomerne slaby film. tuctovy scenar, minimum originality a hodne trapnych scen.

morrison27

morrison27 (hodnocení, recenze)

...možno sa niekomu dve zdajú málo, ale myslím si, že vzhľadom k nadbytku náhod, ktoré viedli k úspechu celej akcie je to až moc... :o( čakal som od tohto filmu viacej...

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Akční film, který lehce vybočuje nad průměr. Pobavilo mě to, třeba scéna kdy se obrněné vozidlo díky explozi propadne do metra.

exoomer

exoomer (hodnocení, recenze)

Klasicky americky film. Dopredu viete ako to dopadne, neskutocne mnozstvo nelogickych udalosti a obcas sa tam klasicky objavia "humorne" chvilky, na ktorych sa zasmeju radsej slabomyselni ludia. Tento film vsak patri k tym podarenejsim a vydrzal som ho pozerat celkom v klude az do konca.

peteq

peteq (hodnocení, recenze)

svižný,dobře natočený a akcí nabitý snímek....oddychovka...

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

Romin 123 - v každém filmu bys něco našel. Hawkeyep - Nevím, kdy byl natočený Ocean Eleven, ale toto je remake filmu z 1969, takže kdo po kom?

Romin123

Romin123 (hodnocení, recenze)

Velice povedený kousek, ale zkazila to scéna jak ty auta vylétají z toho kanálu, kufru mají zlato a padaj dopředu na motor?? :D

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

mozna mi staci malo, ale kdyby slo, tak dam 6* , vybornej film, zaujal me vic jak treba Danyho partaci a to hlavne diky, ne az tolik okoukanym hercum ,o)

IvcaG

IvcaG (hodnocení, recenze)

Tenhle fiml se dost libíl není to jako klasické akční filmy ato je dobre člověk se i sem tam zasměje a tak to má být akce je tam taky dost a dobré herecké obsazení nechybí co dodat prostě 4 hvězdy

Jeronymo

Jeronymo (hodnocení, recenze)

Dabel.2000: souhlasim s tebou, podle mě je to mnohem lepší než obyčejný akční film.

Dabel.2000

Dabel.2000 (hodnocení, recenze)

Tento film je prostě úžasný, skvělé akce, zvraty a hodně překvapení. Myslím si, že bylo vybráno i dobré herecké obsazení.Můžu jen dodat, že se těším na Brazilian Job.

Maslord

Maslord (hodnocení, recenze)

Tento film som vlastne videl len náhodou ale akonáhle som si všimol Edwarda Nortona, vedel som že niečo na tom bude. Napriek tomu, že je to obyčajný akčák je príbeh celkom dobre prepletený, prepracované čorky aj dobré efekty.

Hawkeyep

Hawkeyep (hodnocení, recenze)

Je mi úplně jedno čeho je to remake. Možná remake příběhu Italian Job (1969), ale technicky je to stejná hovadinka jako Ocean Eleven. Komu se tento film líbí upřímně ho lituju. Možná to bylo CZ dabingem ( přece jen zkresluje celý dojem z výkonů herců ), ale žádný mě nepřesvědčil, že je ta či ona postava. Celý tento film na mě působil komicky, jako nevydařená parodie. Celé bych to zakončil sarkastickou větou..."No moc se mi to líbilo...bravo..."

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Já jsem se u toho dobře bavil. Otázka smyslu života sice zůstane i nadále nezodpovězena, ale co se dá dělat :-( Tady bych si dovolil poprvé ve svém životě použít hlášku "Tenhle film je prostě COOL" (jinak originál jsem neviděl a na slovo cool mám alergii a přiznávám že miluju mini-cooper)

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Opičárna po Oceans Eleven? Chech a já myslel, že jde o remake starého lupičského filmu s Cainem, tedy opičárna po Italian Job (1969)

woody

woody (hodnocení, recenze)

Ne moc dobří herci? Beru, že Statham má spíše skvělé charizma, ale Wahlberg, Noroton a Theron, že nejsou dobří herci? ?

Hawkeyep

Hawkeyep (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelně blbý film .....opičárná po Ocean Eleven, skoro jako sestřih loupežnických filmů. Až na Sutherlanda ne moc dobrý herci.

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

26.10.2012

Pořád není úplně jasné, jaký bude další režijní počin Christophera Nolana. Film Transcendence, o kterém je řeč, bude totiž „jenom“ produkovat (jak jinak, spolu se svou manželkou Emmou Thomas). Režii… (více)

Krvavý prachy Erica Bany

Krvavý prachy Erica Bany

13.10.2008

Oldschoolově zaměřený F. Gary Gray měl už touto dobou pracovat na pokračování Loupeže po italsku pod názvem The Brazilian Job, ale projekt se ne a ne odlepit od země. Místo něj teď Gray chystá pro… (více)

Reklama

Reklama