Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který líčí události, které se odehrávají v Dominikánské republice těsně před začátkem filmu "Rychlí a zběsilí". (oficiální text distributora)

Recenze (62)

chnapo1 

všechny recenze uživatele

Film mal uviesť udalosti pred 4. dielom ale svoju úlohu splnil len napoly. (spoiler) Zobrazil síce, čo sa stalo s tímom po prvom dieli a čo robili jeho členovia, ale nijako neobjasnil to, prečo dobrí priatelia Brian a Roman, ktorí spolu v druhom dieli založili biznis v Miami, sa rozdelili, Brian sa vrátil do LA a dostal k FBI. Preto dávam 70%. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vizuálně pěkně nasnímaný krátkometrážní film, který je k vidění jako speciální bonus na Blu-ray "Rychlí a zběsilí". Podíváme se za Domem (Vin Diesel), který si v Dominikánské republice užívá na plážích pod horkým sluncem s Letty (Michelle Rodriguez). Společně se podílejí na loupežích za pomoci vytuněných aut. Partu přijíždí posílit Han Lue (Sung Kang) a další dobrodružství, které už ovšem uvidíte v úvodu filmu "Rychlí a zběsilí" může začít... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuto vypln pred stvrtym dielom som videl teraz prvykrat a musim povedat, ze mi vôbec nechybala, lebo som sa nedozvedel nic nove. To ze to nebude akcne som cakal, ale ze tam dostanu velky priestor moje neoblubene postavy ako je nenazrany Han som necakal. Ale to je asi prihodne. V celom tom kratase sa len keca o rodine a žerie. Akurat zaverecna romanticka pätminutovka je celkom prijemna. Ale ani kvôli nej nestoji za to vidiet tento kraťas a to aj ked ste velký fanusikovia serie. 3/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní záležitost, která se odehrává před čtvrtým filmem Rychle a zběsilé série, a sice: Rychlí a zběsilí. No, nápad to není špatný, ale na to jak je to krátký to dost nudilo. Bylo to opravdu o ničem. Jen posledních takových 5-6 minut mě celkem bavilo pozorovat moje oblíbené herce z této vydařené série, Vina Diesela a Michelle Rodruguez. Sice mě jejich dialogy moc nechytly, ale vidět je aspon mírně potěšilo. Sung Kang mě zde nebavil. No a ten zbytek celkem nuda. Žádná akce a ani hudba za to nestála, jen jedna lepší písnička. Tu hvězdu dávám z milosti a z toho, že mám tuhle sérii fakt rád, ale toto se nepovedlo. 13% = * ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jako bonus to má určité kouzlo a chápu, proč to Vin Diesel natočil. Je to určené všem těm klukům a holkám ve slumech Jižní Ameriky, kteří F&F hltají, a Vin Diesel jim říká, že pokud mají "rodinu", tak vlastně žijí v ráji, i když jsou chudí, protože v penězích to není, ráj znamená mít šikovné ruce, malou garáž, Letty a... benzín. Jenže to poslední je problém. Když se země těžící ropu topí v chudobě a korupci, nezbývá než se stát zlodějem. Jak říkám chápu to, a docela oceňuji, proč Vin Diesel říká těm klukům ze slamu, že chudoba z něho udělala psance. Ale jako Evropanovi žijícímu v bavlnce, se mi to až tak moc nelíbí. Dominic Torreto by neměl mít potřebu se takhle obhajovat. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama