Reklama

Reklama

Ztracená kulka 2

  • Francie Balle Perdue 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Geniální mechanik Lino očistil svoje jméno a teď už ho zajímá jenom pomsta. Zkorumpovaní policajti za smrt jeho bráchy i mentora zaplatí! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Po vynikajucej jednotke prichadza pokracovanie a musim povedat,ze som necakal,ze to bude take skvele,myslim,ze tak na rovnakej urovni ako prvy diel,vyborna akcia,drsne bitky,fajn pribeh i hudba a samozrejme cool Alban Lenoir,ktoremu to opat seklo a zjavne si to uzival,francuzska kinematografia ma neprestava bavit,no a podla toho,ako to skoncilo,sa mozme tesit na trojku...:⁠-⁠) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, jak se tam demolují ty Renaulty. Mimo tohle a několik slušně nasnímaných, skvěle vymyšlených mlátiček toho ve filmu moc nebylo. Děj jeden přímočaře od bodu A do bodu B, ale i když neoplývá kudrlinami a odbočkami, občas mi chování postav unikalo. Spoutaný maník se nechce nechat odvést, ale proti záchraně vehementně protestuje. Černošská policajtka občas pomáhá, občas překáží a občas vyloženě škodí. První díl byl jako zjevení a ten druhý je pořád solidní řemeslo, ale přece jenom jsem čekal trochu víc. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Povedená akční jízda z Francie od Netflixu. První díl byl solidní a druhý díl se nese v hodně podobném duchu, tedy drží si svůj standard a trochu škoda, že nepřinesl nic navíc, abych mohl jít s hodnocením výše. Dějově je to hodně jednoduché a přímočaré, takže fanoušek příběhů, dramat a zvratů si tady na své rozhodně nepříjde, ale kdo rád poctivou kaskadérskou akci, tak na nudný večer ideální. Vizuálně je Lost Bullet 2 na slušné úrovni, akce je povedená ( fight na policejní stanici je opět highlight) a finální autonaháněčka, kde si hlavní hrdina vytuní svého Renaulta, tak že posílá ostatní auta 10 metrů do vzduchu bylo rozhodně obdivuhodné. I finální krátký fight měl něco do sebe, má to dobré tempo a rychle se film řítí dopředu, takže o nudu rozhodně není nouze, jen je to takové jednoduché a netřeba nad tím moc přemýšlet, asi jako při Kobře 11, buď Vás to baví, nebo ne . 6.5/10. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dvojka Ztracené kulky už se  ztrácí v recyklaci a pokusy o "zbombastičtění" akce místy působí už docela trapně.  Otevřený konec napovídá trojku, ale byť na ni kouknu, po tomhle se moc netěším.  To je tak, když natočíte relativně úspěšné akční béčko a pak se pokusíte z něj dále těžit. Většinou to hodně skřípe....Odřené tři. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Během záběru, kdy se na vrakovišti likviduje upravený Renault 21, lze vidět v jeho přední části namontovaná kaskadérská pojezdová kolečka určená k manipulaci při náročných scénách. (UncleMorty)

Reklama

Reklama