Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (35)

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) odpad!

Boha jeho, proč? Takový brak! A to ještě urážím slovo BRAK! Málo co nedám do konce. Blahopřeji

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci (2022) (seriál) 

Pláč, nuda, brek + emotivni projev, dlouhej emotivni projev + brek... nejtupejsi scenar vsech dob, gratulujeme, money se musi tocit. Chudak Tolkein

plakát

Karel (2020) 

V životě jsem si nepustil Gotta, slyšel jsem pár vypalovaček. Nic jsem o Karlovi nevěděl a proto jsem se těšil na jeho portrét. Nyní je mi jasný proč vyhrával Slavíky a proč je tolik brán ve společnosti. Vážně charakter! a moc nechápu ty uštěpačné komentáře včetně komentáře na jeho ženu, ze které to čišelo opravdovosti a tak zdravý rodinný vztahy může drtivá většina píšících leda tak závidět.

plakát

Místnost sebevrahů. Hater (2020) 

! Bezpochyby nejsilnejsi film co jsem za poslednich par let videl. Vazne. U titulku jsem padl vycerpanim. Doporucuju. Jak je psano nize Prchal approves!

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Neee. Po 15 minutách spořiče Windows 95 (později Winamp) jsem si říkal jak z tohodle chce ten chlap sakra vybruslit, a bohužel nepřišlo to.

plakát

Lolita (1962) 

Zajimavej archetyp Lolity. Trochu tomu chybi asi jako cetba Shakespeara, velmi prirozene propracovane ale jaksi dobove vycpele. V podstate souhlasim s komentarema Oskara a B!shopa.

plakát

Temný rytíř (2008) odpad!

Bože, já jsem snad z jinačí planety. Bla, bla, bla. Velká nuda. Vykřičník. Nedokoukáno. Jak utratit miliony dolarů. Dva vykřičníky.. Ať žije Dáda Patrasová a Ice-B