Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (8)

plakát

Hrdina Max (2015) 

Naprosto souhlasím s Rodriguezem, cituji: "V některých momentech je snímek hodně naivní, ale na druhou stranu oceňuju snahu tvůrců podat dobrodružným způsobem příběh psa, který po ztrátě pána není už schopen vykonávat službu vlasti. 75%"

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Opravdu moc pekný animák. Opravdu moc se mi libil. Animace úžasná, Nick velký sympaták a jak tu už bylo uvedeno - lenochodi bezkonkurenční !!! Jinak se mi neuvěřitelně líbily závěrečné titulky při koncertu Gazelle, když scénaristy a jiné tvůrce filmu promítali na velké promítací plátno v pozadí! Přišlo mi to originální a moc pěkně vytvořené! 6/5

plakát

Ao no Exorcist (2011) (seriál) 

Naprostá spokojenost! Vzhledem k tomu, že jsem od kámoše dostal doporučení se kouknout někdy na nějaké to anime, tak mi doporučil tohle. Sice to bylo teprv 2. anime co jsem měl tu čest sledovat, ale vydržel jsem celých 25 epizod a nelituju toho. Celkem mě naštvala jedna věc na konci, ale jaká to říkat nebudu. To už byl asi osud... Hlavní hrdina byl pro mě sympaťákem od samého začátku a líbilo se mi jeho pochopení k slabším. Jak píše wikia: ...má ochrannou a podporující osobnost. Je pravda, že jsem se aj často zasmál, ale někdy jsem na televizi nadával jak špaček šměrem k postavám, které měli opravdu hroznou a zrádskou osobnost, ale bez nich by to asi ani nešlo. Potěšila taky jedna prsatá postava a když si dokonce v jedním dílé trochu popila, tak se bylo na co dívat... :D Ne, opravdu to stojí za to. Já byl naprosto spokojený a nezbývá mi nic jinčího, něz dát 5* !!!

plakát

Dračí srdce (1996) 

Člověk musí brát v úvahu v kterým roce to bylo vytvořeno. V roce 1996 asi nebyla počitačová technika na takové úrovni jako dnes... ale stejně se jim ten drak povedl! Já byl s filmem naprosto spokojeny!!

plakát

Balto (1995) 

Krásná pohádka. Ono mě stačí málo a už mi tečou slzy... Vůbec nelituju, že jsem si přivstal, abych se na to mohl podívat v televizi. :)

plakát

Divoký Yellowstone: Vlčice (2014) (TV film) 

Úžasný dokument!!! Dokument o životě jedné vlčice od narození až po smrt, která měla na starosti víc věcí, než obyčejná samice vlka. Já byl nadšen a sledoval od začátku do konce! Hudba byla taky dobře vytvořena (nebo převzatá). Já se strašně rád dívám na dokumenty o vlcích nebo o rysech a když jsem uviděl upoutávky na tenhle dokument tak jsem si myslel, že to žádný zázrak nebude, ale opravdu to stálo za to!!! V rámci dokumentů "Destination Wild" se mi tenhle dokument velmi líbil. Hned za ním je v mím řebříčku Skandidávská divočina. Opravdu pěkný dokument!!!

plakát

WATTS Zap (2002) (pořad) 

Parádní magazín, který mě nikdy neomrzí sledovat!!!! Jednoduše řečeno kuriozity ze světa sportu!!! ...ať už srandovní nebo ty vážnější.