Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Mise Condor (2016) odpad!

Nic horšího jsem v životě neviděl. Steven Seagal padl na úplné dno kinematografie. Ať radši už nic netočí.

plakát

Steve Jobs (2015) odpad!

To nejlepší, co jsem od eplu viděl. Po dvou hodinách nudy a občasného spánku, to konečně přišlo. KONEC. Film natočený zhřejmě za dva dni, možná za jeden. Jedinej exteriér, který si vybavím, je na konci a to na střeše rozhovor z dcerou. Kdo má rád konverzační telenovely, ten si příjde na své. Jo a POMO, ty seš masochista.

plakát

Elysium (2013) 

Kdo chce vidět nicneříkající nesmyslné sci-fi s celkem pěknými triky. nechť sleduje. Scénář naprostá sračka. Konec filmu, naprostej výsměch. Zachráníme přelidněnou planetu tím, že vyléčíme všechny nemocné. To fakt nedává smysl.

plakát

Pomsta mrtvého muže (2013) 

Výborný filmový kousek. Film nás drží po celou dobu v takovém příjemném napětí. Scénář je naprosta klasika - Pomsta bude sladká a hlavní hrdina si ji chce vychutnat, jenže až moc a to je ten důvod proč dávám 4 hvězdy. Kdyby likvidoval bandu, která mu zavraždila rodinu tak nějak hezky postupně ,ale on né on musí zlikvidovat všechny najednou. To se mu sice povede, ale né stylem jaký si představoval (bomba), ale stylem Sylvester Stallone aliaz RAMBO .Pozabíjí celou bandu sám (s pomocí auta a samopalu ) , oni se nemohou trefit = jejich smůla. Toť kaňka na jinak povedeném filmovém kousku.

plakát

Nelítostný Parker (2013) 

Další trošičku akční úlet, ale co čekat od Stathama. Nesmrtelný běhá po světě a vyřizizuje si účty za akci po které ho poprvé "nezabili" a potom ještě několikrát. Člověk nesmí přemýšlet (ani trochu), zda-li by to někdo vůbec přežil, PARKER ano, protože mu to dobře politicky myslelo, ale sledovat klasickou akční podívanou ve stylu "Zastav a nepřežiješ" a když toto divák zkousne, tak bude spokojen.

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Absolutně nic nového pod sluncem. Jednička byla super. Dvojka, hlavní hrdina zestárl a člověk už nějak nevěří tomu, co za triky předvádí. Dvojka se podle mě neměla točit, s tímto scénářem nemá prostě co nabídnout. 30%

plakát

Trans (2013) 

Výborná podívaná od začátku až do konce. Jen si někdo zkuste předpovědět jak to všechno dopadne po prvních 15 minutách filmu. Mám takový žánrový styl strašně rád. Celou dobu ve filmu tápu, až příjde posledních deset minut a jsem vyveden z omylu. super. Moto filmu - TO JSEM S VÁMA VYJEBALA.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Film, který místo děje se soustředí spíše na akci a komiksovost. Film doporučuji vidět ve 3D, o 100% lepší efekty. kdo se řadí, jako já k fandům tohoto žánru, bude se mu tento kousek určitě líbit(ach ten děj, neděj).Jednička byla lepší, ale dvojka a Johnsonovo charisma taky není k zahození a scéna v horách na lanech je opravdu výborná (asi nejlepší kousek z filmu)

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Marná snaha o návrat staré a výborné série. Inspirace posledním Jonesem(Indiana Jones) zjevná. Komediální prvky slabé. Scénář nenadchne. Pro příznivce Kobry 11 dech popadající ničení aut. Tolik zlikvidovaných aut v jednom filmu jsem snad ještě neviděl. Připadá mi, že Willis se na tyto role už tak nějak nehodí. Co dodat - jen zklamání.