Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Criss Angel: Mistr magie (2005) (pořad) 

Mozna jsem zaujaty, ale tento porad mi nepripada nijak extremne dobry ci zabavny. Zrucnost vetsiny "nahodnych" ucastniku je hodne chaba, castokrat prozradi, v cem spociva onen trik a spousta preruseni, aby jsme si vyslechli dulezita sdeleni ostatnich ucastniku triku, to na me pusobilo dost rusive a po par minutach jsem mel chut to prepnout. Samotny protagonista na me taky pusobil, jako lacina napodobenina Strihorukeho Edwarda. Muj celkovy dojem je, ze to nema s kouzelnictvim jak ho zname nic spolecneho, jen se snazi nejaky clovek, ktery se zrejme v branzi neuchytil, ale ma dobreho manazera, prosadit v bidne televizni relaci, ktera se napriklad na Magii kouzla zbavenou diva hodne z dalky. Jedna hvezda, abych vykompenzoval kratkou dobu, kterou jsem se na to vydrzel divat.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Nevím jak vy, ale já jsem potěšen. Sice na NOVU věčně nadávám a jejich pořady jako Anděl či Ordinace stoji za prd, nicméně tohle se povedlo. Ano, není to zrovna fér dávat stejně hvězdiček Big Bang Theory a Comebacku, avšak já je dám. Dejdarův Ozzák je výtečnej, a ještě bych vyzdvihnul roli Lexy, ti jasně táhnou tento seriál. Držím pěsti, ať tento sitcom vydrží, vždy se na něj velmi rád podívám. Tato vyjímka povrzující pravidlo v kvalitě výroby NOVY chválím. Let´s rock!

plakát

Rallye smrti (2008) 

Béčko jako blázen, ale skvělý béčko! Ani chvíli jsem se nenudil, a ač tam bylo pár chybyčet, tak jsem se velmi dobře bavil. Skvělá akční jízda, plná honiček, výbuchů, krásných herců a svalnatých těl. Myslím, že si to 4 hvězdy zaslouží. Díky Paule, za skvělou oddychovku po náročném dni.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Skvělý snímek plný zla, dobra, emocí a krutosti. Tento film bych pouštěl jako povinné vzdělání pro mládež. Tleskám pane Spielbergu.

plakát

Na obchůzce (1962) 

"One man show" Normana Wisdoma. Lehka zapletka o uslapnutem muzikovi, ktery ze vseho nejvice touzi stat se policistou, ale at dela cokoliv, je mu to spis naskodu. Pribeh mozna neni uplne nejoriginalnejsi a nektere scenky s nadechem nemych grotesek pusobi tragicky, ovsem to pouze proto, ze Norman nemohl predvadet sve sqele pohybove kreace po celou dobu filmu a musel dat prostor i ostatnim hercum, nad kterymi cni, jako Mira Bosak nad ostatnimi sportaky. Zejmena scenka, kdy se uci chodit s knihami na hlave, me maximalne dostala

plakát

Manchurianský kandidát (2004) 

Danzel Washington a Maryl Streep předvádějí své herecké kvality. Ale je to hlavně Streep, která tento film zvyšuje o 1 hvězdičku. Mrchu hraje na výbornou. Schreiber je na mě až moc topornej a jeho roli mu nevěřím. Možná trošku natahovaný film, a remake zároveň (a ty nemám rád). Ale i tak dávám 75%. CF.

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Naprosto dokonalá 87 minutová jízda. Spider-vepř alias Harry Poser RULEZ! A jak již tady bylo několikrát zmíněno, sic pár malých chybyček by se tam našlo, ale díky naprosto dokonalým vtipům, gagům a skečům dávám plné hodnocení. Prostě Simpsons mají odemne 100%. P.S: Excelentní byla jízda Bárta na skejtu a zakrývání "nudle". Tyhle hračičky mě vždy braly. :D. CF.

plakát

BloodRayne (2005) odpad!

UWE BOLL rulez! :D Ne dělám si srandu, tento, ehm, režisér by se měl věnovat tomu co mu jde. Box a točení milostných scén. Jednu takovou natočil i v BloodRayne a hned se některým puberťákům odkrvil mozek. Musím přiznat, i já měl malé zatmění :). Ostatní co bylo, resp. nebylo vidět ve filmu stálo za prd. Krve sice jak na zabijačce, ale nic ke kloudnému koukání. Teda kromě Kristenn, ale ta taky za tu 1min, kdy ve filmu září se rychle okouká... . No comment --> ODPAD! P.S: Uwe vyzvám tě na souboj v boxu, kdo vyhraje, natočí další film. Já vím, že to udělat horší než on nedokáže nikdo. A teď mu to někdo přeložte :D.

plakát

Panika ve vzduchu (2002) odpad!

1. krásná letuška, ovšem blondýna. 2. Hlavní hrdina (McCabe, jasná vykrádačka na MacGuyvera), taky krásnej (pro někoho). 3. záporák s knyplem (čti Joystickem vyrobenej za času simulátorů aka Hind bo F15). Ten zas tak krásnej není, i když byl asi nejlíp nalíčen. 4. žádné fyzikální zákony (jen Superman by dokázal uzavřít bezpečnostní dveře za letu a ještě bez tlaku :D). 5. jaderný reaktor, aspoň to ten model připomínal a za 6. krásná letuška, (já vím už jsem to zmínil, ale musím znovu....). Jak těchto 6 bodů souvisí? No dává to dohromady krásnej, dramatickej a dechberoucí akčňák, s prvky romantiky a především velkou dávkou humoru. Jednoduše --> ODPAT. P.S: Zvláštní poděkování patří jedné nejmenované komerční TV, která nám tyto filmy promítá v hlavním vysílacím čase. DĚKUJEME. CF.

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Bravissimo mistr del TORO! Tento Fantasy sníkem z válečného Španělska mě vyloženě nadchnul. Krásné scenérie výborné triky (až na výbuch vlaku), bezvadná výprava a především neuvěřitelná surovost. Člověk nekdy žasne nad tou brutalitou. Děj je rovněž krásný a zároveň mrazivý a scénu se slepým netvorem dopuručuji pustit všem zlobivým dětem :). A happy end děti? Ten byl samozřejmě taky :). Výborných 90%. CF.