Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Temný Kraj (2017) (seriál) 

Jedna hvězda. Za Lukáše Vaculíka. Potenciál vzhledem k hereckému obsazení byl velký, avšak naprosto nevyužitý. Co tvůrkyně předvedly s rolemi "venkovských" policitů, aby podtrhly význam pražského esa, je trestuhodné. Vydržela jsem dva díly. S velkým sebezapřením a vírou ve zlepšení. Nedostavilo se.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Mám ráda Troškovi pohádky, miluju trilogii Slunce, seno. I přes negativní ohlasy jsem se rozhodla Babovřesky shlédnout. Bylo to utrpení. Z úcty k tvůrcům jsem překonávala dlouhé minuty filmu a nedočkavě vyhlížela konec. Nedočkala jsem se. V zájmu uchování zdravého rozumu jsem film vypla po 40 minutách. Poprvé jsem nějaký film nedokoukala do konce. Možná mi nepřísluší hodnotit snímek, který jsem neviděla celý, ale věřte mi, těch 40 minut bylo až dost. Stačilo by i pět. Film je opravdu ukázkovým odpadem a já jen nevěřícně kroutím hlavou nad rozhodnutím tvůrcům točit další díly.

plakát

Já, Frankenstein (2014) 

Nejsem náročný divák. Od filmu jsem mnoho neočekávala a snad proto jsem byla příjemně překvapena. Málomluvný Eckhart nahradil slova akcí a Bill Nighy byl jako vždy úžasný. Absence kvalitní dějové linie mne nechává chladnou, tyto filmy nelze brát jako kinematografické skvosty, ale "pouze" jako pohádky pro přerostlé. A tahle pohádka o boji dobra se zlem byla vcelku fajn.

plakát

Traffic Warden (2004) 

Věřím, že by z tohoto desetiminutového snímku šlo udělat celovečerák, ale proč? Tahle forma je skvělá. GO Sushi!

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Nejdříve jsem narazila na ČT2 na díl "Slepý bankéř" a vůbec mne nenadchnul. Pak jsem ale podlehla naléhání dcery a shlédla seriál od prvního dílu v původním znění. Neskutečný rozdíl!! Doporučuji shlédnout v Aj a vychutnat si hlasy Benedicta, Martina a úžasného Andrew Scotta v originále. A mimochodem, Slepého bankéře stále považuji za nejslabší díl.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Kultovní seriál, jistě. Stále více mne ale otravuje tahle žlutá oslava neschopnosti. Už jsem na Simpsonovi asi stará :o)

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Nejlepším Doktorem, i přes skvělého Matta Smithe, zůstává David Tennant. Bezesporu.