Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (34)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Opravdu nádherný film. Těžko jsem si mohl vybrat lepší k mému 2000. ohodnocení na čsfd. Navíc ještě ta krásná hudba, která mě zase jednou donutila si stáhnout soundtrack.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Velmi příjemné překvapení, protože od režiséra Martyrs jsem tak skvělý a hlavně originální mysteriózní thriller plný nečekaných twistů, ve kterém si opravdu nemůžete být ničím jisti, nečekal. Hlavně to nepostrádá skvělý a zaplať pánbůh logický závěr nutící k zamyšlení. Už dlouho se mi nestalo, abych do posledních minut vůbec nevěděl, jak to vlastně všechno do sebe zapadne a byl nad míru spokojen, když se tak nakonec stane.

plakát

Foo Fighters: Live at Wembley Stadium (2008) (koncert) 

Pro mě osobně zklamání, protože jsem čekal neopakovatelnou atmosféru a velký zážitek, ale obojího se mi dostalo až u úplně posledního songu Best Of You. Jinak jsem si zpíval nebo se aspoň pohupoval do rytmu jenom u tří dalších písniček. A že by mi běhal mráz po zádech jako u koncertů jiných kapel, to už vůbec ne. 70 %

plakát

Jak nežít svůj život (2007) (seriál) 

Britský humor mám rád, ale tady jsem se během 3 dílů prakticky nezasmál. Přišlo mi to jen neskutečně trapné.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Woodyho nejlepší film za poslední desetiletí (od Prokletí žlutozeleného škorpióna). Plzeň mi najednou přijde jaksi nudná :)

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Tak jsem počkal s hodnocením až na finále, který mě ovšem velkolepě zklamalo. :( Tenhle seriál měl mít akorát jednu sérii s jasným koncem a bylo by to dokonalý. Teď ty další série už budou jenom zbytečný natahování s cílem vydělat co nejvíc peněz. Věčná škoda.

plakát

Past (2010) 

Na rovinu, není to film pro každýho, ale mě tohle drama sedlo a hodně mě oslovilo. Navíc moji dva oblíbenci Eda s De Nirem tu podali skvělý výkony, takže si to dovolím i trošku nadhodnotit a dám 5/5. Musím říct, že mě mrzí to špatný hodnocení tady (k 31.12.2010 48 %; přeci jenom 61 % na imdb je rozhodně objektivnější, tak se tu nad sebou zamyslete),ale pro mě to bylo ideální završení filmovýho roku 2010. :)

plakát

Ils (2006) 

Kdo by se nebál malejch dětí,co vydávají různy zvuky,že... Njn,já jsem holt nepoučitelnej,takže jsem si zase jednou "dopřál" horor :-D Dávám 1/5 za to,že je to tak krátký.