Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obsahy (3)

Clerks

Clerks (2000) (seriál)

Hrdinové z filmů Kevina Smithe propůjčili své hlasy do animovaného seriálu, kde si s pomocí humoru, který je jejich vlastní musí poradit s nástrahami číhajícími na ně v jejich Quicker stopu. Dokáží se však postavit i bossovi města Leonardo Leonardovi (s hlasem Aleca Baldwina)? Šestidílný seriál na kterém se podíleli všichni původní herci a samozřejmě i Kevin Smith vznikl v roce 2000 zřejmě proto aby ulehčil fanouškům čekání na druhý film Clerks.

Jak nežít svůj život

Jak nežít svůj život (2007) (seriál)

Don je sukničkář, přáteli přezdívaný Dickhead, po smrti jeho babičky zdědí dům, který je ještě v hypotéce a protože zrovna dostal vyhazov, rozhodne se pronajmout jeden z pokojů. Nastěhuje se k němu krásná Abby, do které se Don okamžitě zamiluje. Je tu jen jeden problém a to je Abbyin přítel.

Greek

Greek (2007) (seriál)

Rusty Cartwright se snaží zapadnout do společenského života na Vysoké, je chytrý, ale taky trochu "zabržděný" a to mu na kreditu moc nepřidá, ale ani jeho starší sestra, která studuje na stejné škole mu to moc neusnadňuje, no uvidíme jak se s tím Rusty dokáže poprat a vydobýt si své místo ve společenském žebříčku.

Reklama