Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (3)

plakát

Nový Olymp (2023) 

Podíval jsem se na film dvakrát. Opravdu mě dojalo, jak silný zážitek z mládí máme v sobě celý život. Vzpomínky, které se vrací, ať je nám hezky nebo smutno. Okamžik a událost, který může změnit celý život. Enea měl kamarádku, které se s tím mohl svěřovat, Pietro patrně ne. Nosil s sebou v peněžence mapu se vzkazem... Krásně udělaný film v němž nahota nepobuřuje. Jestli má někdo zde potíže s tím, že se to stalo dvěma klukům, měl by jim závidět. Něco takového se mu třeba v životě nepodaří. Dal jsem všech pět hvězd. Už dlouho mě tak nic nezasáhlo. Je krásné být zamilovaný celý život.

plakát

Cena za něžnost (1983) 

Snad můj nejoblíbenější film. Krásné dialogy, opět při filmu vidím skutečné postavy...Viděl jsem jej poprvé v 80.letech v kině a byl jsem úplně unešený. Právě i proto, že se používala obyčejná slova vyznání i gesta, na které mnoho lidí není a nerozumí jim. Někde jsem viděl, myslím na You tube, že scéna, kdy MacLaine křičí, že nevidí důvod, proč se by se měla radovat, že se jí bude říkat babička, se natáčela v jejím domě v Novém Mexiku. Film o vztazích, obyčejných i vážných věcech, můžu se podívat znovu, kdykoliv ho dávají v tv.

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

U obou hlavních protagonistů mám vždy pocit, že vidím skutečné postavy a vůbec ne " herecké výkony". Na tento film se vždy velmi těším. je to opravdový rozdíl než vidět české herce, až na výjimky.