Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (123)

plakát

Demolition Man (1993) 

Až nepříjemně vizionářský film, z nepříliš vzdálené budoucnosti....

plakát

Komando (1985) 

Neuvěřitelná sračka fšech sraček, ale po čertech výtečná komedie fšech komedií. Paní nostalgie si přišla na své!!!

plakát

Napoleon (2023) 

WTF? Co to zase bylo? Opět v moderním trendu, negři tam, kde nemají co dělat (negr jako důstojník francouzké armády?) a moderní účes té Napolionovy štětky (v té době) je fuckt bizár. Navíc je to sestříhané jak leporelo a většinou divák ani neví na co a proč se na to kouká. Spusta komparzu na 10 minut bitevních scén za 2h a 38min? Neuvěřitelně promrhaný potenciál. Jediná linka filmu (natož bitva) není uzavřena a vše vyšumí do ničeho. Prostě nudná sračka, jako už je u nových "velkofilmů" pravidlem.

plakát

Údolí slz (2020) (seriál) 

Perfektní záležitost! Skvělí a sympatičtí herci, uvěřitelné podání. Válka ve své nejbrutálnější podobě. Žádná hlavní postava není imunní. I ty hysterické výlevy některých postav jsou v takovéto situaci uvěřitelné. Seriál ani nevykresluje Izraelce jako naprosto pozitivní a Syřany jako pekelníky. Rozhovor mladého zpravodajce se Syrským mladým vojákem je velmi silný zážitek. Seriál i vykresluje sociální problémy, které v té doě v Izraeli panovaly. Problémy mezi Aškenazy a ostatními, rasovou válku mezi Izraelci. Na kecy zdejších mudroprdů bych se neohlížel. S prdelí v křesle a před klábosnicí se to kecá. Jedinou výtku bych měl k neuzavřenému konci, protože další osud hrdinů seriálu by mě opravdu zajímal. Další série bohužel asi není...

plakát

Pelíšky (1999) odpad!

Příšerná vyčpělá sračka s přïšerně prkenejma dětskýma takyhercema.

plakát

Mrchožrouti (1984) 

Nemám rád Belmonda a v tomto filmu jej miluji. Na rozdíl od Emerikánů je "hláškování" takové uvěřitelné a herecké výkony geniàlní. Plný počet!!!

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Indiana Geront, cikáně a prdelní ksicht pátrají po artefaktu, který sice několik století ležel pod mořskou hladinou, ale vypadá jak koupený v akci na Alze. Do toho neustálé honičky odporující fyzikálním zákonům a rádobyvtipné hláškování. Už to prostě nemá drajv a dokáže to unudit k smrti. Tak to je ve zkratce nový "Indy"... Mínus 1* Tak na čtvrtý pokus dokoukáno a je to ještě větší sračka než jsem původně myslel. Prostě, čím víc se v lejnu šťouráš, tím víc smrdí. Svatejúd se zase utrhnul ze řetězu.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Až na ten nutný a v Britské modrokrvné společnosti nepředstavitelný negřinec, příjemná detektivka.

plakát

Pluk mizerů (2022) (seriál) 

Zoufalá blbost s partou drsně se tvářících kokotů, kteří trapně a bez přestávky hláškují. Celé se to snaží navodit dojem, že válka je nějaké dobrodružství a zábava.

plakát

Apocalypto (2006) 

Nechápu, proč si zde většina uživatelů myslí, že být filmovým fanouškem, znamená být všech intošů futrál a v každém snímku hledá nějaký větší význam a propracované postavy. O tom tento film opravdu není. Jak měl Gibson propracovávat postavy v primitivní indiánské vesnici někde v pralese? Tam prostě muži lovili a ženy se staraly o jídlo a děti. Na jak dlouho by tento námět vystačil pro vykreslení všech postav? Proboha nepíchejte hnidy. Film vykresluje drsný násilný život v drsné a násilné historii bez intelektuálních obezliček. Jasný, přímý a akční. Herecké obsazení a uvěřitelnost je skvělá a žádné psychodrama bych v tom nehledal. 100%