Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Let (2012) 

Film, ktery se vam snazi namluvit, ze byste nemeli pit alkohol a snupat kokain. Dejme tomu. Kazdej nemuze byt saman. Ale nejvic me na tom stve, ze to je lacina moralitka, ktera je jeste navic kycovita. Vetsina postav nedotazena a tim padem zcela zbytecna. Na druhou stranu je na tom videt, alespon podle meho skromneho nazoru, kus dobreho remesla. Zemeckis preci jenom neni zadny orezavatko a Denzel to hraje pekne. Takze dve hvezdy za dve hvezdy.

plakát

Yesterday (2019) 

Prijemna a predvidatelna vec se zajimavym nametem, limonadovym koncem a krasnou hereckou.

plakát

Ray Donovan (2013) (seriál) 

Serial s nejvetsim poctem polozenych telefonu bez rozlouceni se na jednu serii. Za me to je opakujici se oddechovka, ktera plyne v pomalem tempu. Neni to zle, ale sedm serii, nebo kolik to ma, tomu urcite nedam. Pravdepodobne po druhe skoncim, ale nebyl to uplne zahozeny cas. Parkrat jsem u toho povecerel ne prilis dobre jidlo a tolik jsem ho diky tomu serialu nevnimal.

plakát

Gynekologie 2 (2007) (seriál) 

Celý seriál těží ze dvou principu. Paroduje jalovou televizní podívanou. Tím myslim archetypální postavy (ambiciózní mladý lékař, moudrý primář atd..) retardovane dialogy, dramatické hudební akordy, teatrální herectví atd. Druhým principem je žonglování s dvojsmysly. Je to jednoduché, ale mne se to docela trefilo do vkusu.