Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (6)

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Romantický film se vším všudy. A mě něčím dostal. Asi nadějí a šťastným koncem. Tím, že člověk chce věřit, že se to může stát. Že člověk může potkat lásku svého života a zestárnout s ní. Nemůžu jinak než 5*.

plakát

Gran Torino (2008) 

Film, který mě dostal a který asi dlouho nedostanu z hlavy. Clint Eastwood je můj oblíbenec a nezklamal ani tentokrát. Ve filmu je plno myšlenek a otázek, které mě zasáhly. Film má spád už od začátku, je tam plno vtipných hlášek i situací a přitom to má takovou váhu. Naprostá srdcovka a nechápu, že film jsem viděla až teď, nějak mi unikal. Všem bych film doporučila povinně :-)

plakát

Prodloužený víkend (2013) 

Mám moc ráda Kate Winslet a to byl důvod, proč jsem se na film podívala... nezklamala! Film plynul jako vlahý letní večer a velmi mile mě překvapil. Ano, možná je příběh hodně neuvěřitelně americký, ale dneska mi to sedlo. Příjemná byla kamera i hudba, to jsem si opravdu užila. Tak za mě plný počet, protože i já mám ráda prodloužené víkendy...

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Film, na který se vždy ráda podívám a nikdy mě nenudí. Mám ráda oba hlavní představitele a ani jeden tady nezklamal. Příběh podle skutečné události mi přijde na naše podmínky hodně neskutečný, ale v Americe, zemi neomezených možností, je možné všechno :-) Steven Spielberg tady prostě zabodoval! Pro toho, kdo se chce pobavit, tak vřele doporučuji, tímto filmem nešlápnete vedle.

plakát

Pravidla moštárny (1999) 

Laskavý a dojemný film s úžasným Michaelem Cainem, který mě vždy pohladí po duši a ke kterému se vždycky ráda vracím. Příběh Johna Irvinga se na plátno povedlo přenést dokonale! Dobrou noc princové z Maine, králové nové Anglie...

plakát

Doktor Flastr (1998) 

Můj asi nejoblíbenější film vůbec, prostě srdcovka. Čas od času si to pustím a vždy mám aspoň chvíli pocit, že pokud se rozhodneme, tak můžeme změnit svět. Studentům medicíny bych to pouštěla povinně, protože potřebujeme novou generaci lidštějších a vnímavějších lékařů. Neumím si představit, že by to hrál někdo jiný než Robin Williams... byl skvělý!