Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (10)

plakát

Máma (2019) 

Film se mi nelíbil. Horrorové prvky, které bych ve filmu očekával nebyly příliš šikovně použity. Krvavý konec mi nepřipadal dobře uchopený.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Film podprůměrný, nezáživný děj. Jediné co na filmu hodnotím kladně, tak je hezká hudba. Bojové scény jsou odbyté a nedodělané, neefektní. Film nám byl puštěn ve škole, ale nahota ve filmu, myslím si, není úplně vhodná.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Film Ženy v běhu hodnotím čtyřmi hvězdami. Řekl bych klasický Český film s jednoduchou zápletkou, kterou lze "prokouknout" již začátkem filmu. Film je velmi pěkně natočen, je použita hezká hudba, kamera, střih. Herecké výkony jsou obstojné. Osobně mi v hlavní roli nevyhovuje Zlata Adamovská, jelikož mi není sympatická, ale to je pouze věc názoru. Chválím za krásné záběry letní Prahy! Film jsem viděl již 3x a nebál bych se jej pustit znovu.

plakát

UglyDolls (2019) 

Film UglyDolls hodnotím 3 hvězdami. Film rozhodně není filmem rodinným a zdaleka ne dobrodružným. Film jsem sledoval v polospánku, jelikož části filmu byly velice nudné (nejčastěji pasáže, kde postavičky zpívali). Film bych doporučil dětem, ve věku 5-10 let. Nechápu proč není přeložen i název filmu, chudáci děti pak neví ani na co jdou a rodiče jim musí název překládat.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Film Avengers:Endgame hodnotím čtyřmi hvězdami. Z této "série" je to první a asi poslední film, na který jsem se díval. Na Avengers jsem doposud slyšel rozporuplné názory a tak jsem se chtěl podívat alespoň na jeden z filmů. Kamera, hudba, střih je ve filmu velice kvalitní. Herecké výkony také vydařené, ale příběh byl velice natahovaný a zdlouhavý. Nevidím důvod, proč nerozdělit film do dvou částí. Určitě doporučuji zhlédnout předešlé díly a nezačínat sledování "Márvelovek" od konce! :)

plakát

Kimssi pyoryugi (2009) 

Film Castaway on the Moon od Korejského režiséra Hae-joon Lee hodnotím pěti hvězdami. Hlavní herec je pro tuto roli jak stvořený, jeho výlevy naštvání a radosti jsou k nezaplacení, celá rodina jsme se smáli. Romantické části mi přišli přiměřené na to, aby se na film mohla dívat celá rodina a každý si z filmu odnesl to, co chce. Ideální odpočinkový film na dlouhé zimní rodinné večery.

plakát

My (2019) 

Film MY jsem ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, jelikož jsem u filmu ani nedutal. Film mi naháněl mráz na zádech při každé scéně, kdy obraz po dlouhém klidném záběru zčernal a následovala chvíle ticha (ticha před bouří). Závěr filmu byl dle mého názoru nedodělaný a lehce odbytý, připadá mi, že autor mohl konec vysvětlil jednoduše a zbytečně nemlžit.