Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Kladivo na čarodějnice (1969) 

Naprosto jistě jeden z nejlepších filmů vůbec. Snad u žádného jiného filmu jsem neprožil tolik emocí jako právě u Kladiva na čarodějnice. Děj, který se odehrává koncem 17. století je neuvěřitelně temný a drsný. Herecké výkony naprosto geniální. Neskutečně silný film, který ve mě zanechal nesmazatelnou stopu.

plakát

Hodina prasete (1993) 

Skvělý film, jako jeden z mála, který je opravdu nadčasový.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Za mě rozhodně plný počet bodů. J.J. Abramsovi se tyto Hvězdné války rozhodně moc povedly a po velkém očekávání jsem byl velmi mile překvapen.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Naprosto skvělá podívaná, film je každou minutou lepší a lepší. Perfektně propracované postavy, vynikající herecké výkony. Rozhodně doporučuji všem ke shlédnutí.

plakát

Blbec k večeři (2010) odpad!

Naprosto trapný pokus natočit remake skvělé francouzské komedie. Film je tak špatný, že už to ani nemůže být horší a herecké výkony jsou vskutku tragické. To co předvádí Steve Carell v roli Barryho je snad ta nejtrapnější herecká kreace co jsem kdy viděl.

plakát

Chlapi nepláčou (2000) 

naprosto skvělá polská komedie, kterou je ovšem třeba vidět v originálním znění, protože dabing, či titulky v tomto případě film degradují. Bohužel ti, kteří nerozumí polsky tento film zřejmě nikdy dostatečně nedocení, jelikož většina hlášek se dost dobře do češtiny přeložit nedá.