Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) 

Zajímavě zpracované jednotlivé případy. Dávám 5 hvězd abych to tu vyvážil.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

"Pravda je jako poezie. A většina lidí kurva nenávidí poezii."

plakát

LokalFilmis (2015) 

Na film jsem se celkem těšil, protože mám rád seriál Lokal TV. Ale tohle? Jako přiznávám, že nějaký scénky se povedli. Např. Evropská unie a šunka, nebo klip "Kto je pán?" s Rytmausem. Ale jinak film jako takový v půlce omrzí.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Škoda peněz vyhozených za film ..

plakát

Oko bere (2008) 

Nerd Ben Campbell, student Harvardu, nemá dostatek peněz na studium, a tak si díky učitelovi, profesora matematiky, začne přivydělávat blackjackem. Při hraní blackjacku se z něho najednou stává závislí frajírek, a dokonce začne chodit z nejhezčí holkou ze školy. Pak, ale jednoho dne dostane přes hubu od černého hlídače kasína, a tak nerdík Ben, začíná plánovat svou pomstu... Film ze začátku nic moc, za to ale úžasný vyvrcholení zápletky!

plakát

Wilsonov (2015) 

Nebít přehrávajícího Macháčka a spol, dal bych i více. Ta jedna hvězda je za Jana Krause. Pokud vám, ale nebude vadit přehrávací Macháček a spol, klidně se na to podívejte, je to celkem i prdel.

plakát

Dívka s perlou (2003) 

Děj filmu jako takový, nic extra, ale kontrast barev ve filmu, je jako byste si prohlíželi obrazy starých mistrů! Na film jsem se podíval, jelikož se zajímám o focení a nedávno jsem četl zajímaví článek, že k inspiraci je dobrý studovat obrazy mistrů, kde jde dobře vidět, jak je zpracovaná kompozice. Každý fotograf by měl být povinen podívat se na tento film! :)

plakát

Češi proti Čechům (2015) 

Sám režisér Tomáš Kratochvíl říkal na Filmovém festivale v Chomutově: "Když si to tak vezmete, tak den dokument je jen o tom, jak jsem šel natáčet své sousedy, ale je v tom jedno ale. Sousedi byly Romové". Takže jak moc může ovlivnit hodnocení dokumentu, to že jsou v něm Romové? Dokument jako takový, dává divákovy možnost nahlédnout na dění při pro/ proti romské demostraci a jak to vypadá u romské rodiny v městské části Předlice v Ústí nad Labem. Materiály v dokumentu jsou použitelné, můžu doporučit pokud se chcete dozvědět jak probíhají demonstrace v ČR. Nic víc, nic míň.

plakát

Tchyně (2015) (pořad) odpad!

Z toho pořadu mám celkém dost velké dilema a deprese. Protože oni opravdu existují lidi, kteří věří o realnosti role paní Štikové, která vypadá jako by ještě včera řídila bordel.

plakát

Přizdis*áči (2011) odpad!

Parta pošuků vyrazí do Evropy na prázdniny za pitím a sexem. Řekl jsem si, na tom se snad nedá nic zkazit. A vono přece dá! Občas se možná zasmějete, ale to jen protože stále padají sprostá slova, nebo je ta scána tak trapně ubohá až je to k smíhu. Film jsem nedokoukal ani do poloviny, a to jsem přežil "růžovku".