Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

jOBS (2013) 

Inspirativní!

plakát

Vzdám to až zítra (2011) 

Jestli jsem si někdy myslela, že jsem viděla dobrej dokument, spletla jsem se. Viděla jsem ho až dneska a jsem plná smutku, kterej jen tak nezmizí!

plakát

Drive (2011) 

-- Ani vteřina bez napětí, ani vteřina nudy! -- "Já jsem od toho čekala úplně něco jinýho a dostala jsem tohle. Naprostou bombu! Byla jsem celej film tak napnutá, až jsem měla v očích slzy. Úplně jsem se spojila duševně s Goslingem a četla jsem mu z očí každý slovo - pro mě mohl v tom filmu mluvit ještě míň! :D A to že tam každej čumí jako puk .. to se mi líbilo, spoustu věcí sis mohl domyslet a z tý atmosféry, která vůbec nepolevila, se dalo číst jako z knížky .. :) Nebyla jsem na tom sama a můj názor je sdílen. Asi jsme byli správně naladění, ale ten film je fakt skvělej a hudba, i když je úplně z jinýho soudku než to co mám ráda, se mi taky líbí, dokonce ji často poslouchám! Na mě to teda dejchlo a to dost! :)" (Vytaženo z diskuze)

plakát

Králova řeč (2010) 

Utvrdila jsem se v tom, že i kdyby Colin Firth jen tak půl dne seděl před domem a koukal do dály, dokázala bych ho se zaujetím sledovat a nejspíš by mě to i dojalo! Nejmíň třetí film, kde jsem díky němu měla pocit, že není potřeba slov, že se všechno dá vyjádřit pohledem a že brečet v kině od začátku dokonce je to nejlepší co mě může potkat! Pět hvězd a nekompromisně!