Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (538)

plakát

Poslední závod (2022) 

SPOILER: Kaiser a jeho Emerich Rath zajímavý, ale postava Hanče je nedotažená a další hrdina Vrbata už naprosto upozaděný. Film se naproti tomu zbytečně moc věnuje Hančově manželce (legrační je, že ona se svojí špatnou češtinou hraje ženu hrdého Čecha). Závod sám pak není moc zdramatizovaný, jen se natočilo, jak Hanč jezdil ve vichřici až umrzl. A linka vztahu mezi Čechy a Němci zůstala jenom naznačena.. Víc než v tomhle filmu mě ten příběh zaujal, když jsem si ho přečetl na Wiki.

plakát

Sedm schodů k moci (2023) (seriál) 

Příběh není nijak úžasný, ale Vyorálek to zahrál excelentně. A Podzimková taky, i když ta postava mrchy je místy těžko uvěřitelná.

plakát

Zakletá jeskyně (2022) 

Lepší 1*. Ta postava královny není moc k uvěření.. Po hodince se modlíte, aby už zazvonil zvonec a byl pohádky konec.

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Je tam řada pohádkových motivů, ale člověk místy neví, jestli je to pohádka, nebo parodie na pohádku. Takže hezká pohádka to není a parodie také ne, protože ty scény jsou často trapné.

plakát

Vládcové nebes (2024) (seriál) 

Bojové scény všechny jak přes kopírák a s tou úmrtností amerických B-52 to asi tak dramatické nebylo.

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Pohádka z dob průmyslové revoluce, drama ani zápletka vcelku žádné..

plakát

Einstein - Případy nesnesitelného génia (2020) (seriál) 

První díl vám přijde zajímavý - nesnesitelný a excentrický nevyšetřovatel/vyšetřovatel Kotek. Ale tak u třetího dílu už máte chuť zastřelit Kotka. Nebo sebe, to je jedno, jen abyste na to nemuseli koukat.

plakát

Spravedlnost (2017) (seriál) 

Pěkná krimi, Vetchý exceluje a námět taky super, ale proč má otevřený konec? Je to u tohoto žánru vůbec dovoleno? A co na to Jan Tleskač? Srážím za to tak 1-2 hvězdy.