Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Válečný

Recenze (14)

plakát

Stranger Things - Season 3 (2019) (série) 

Já chápu, že to je Sci-Fi, kde se prostě dějou sračky, ale to, jak se podkope SSSR pod USA, to do teď nechápu.

plakát

Říše slunce (1987) 

P-51, Cadillac of the Sky! Co víc dodat.

plakát

Jsem božská (2018) 

Vtipný, hodně střeštěný, škoda pak toho, že se něco na konci podělá, je to hrozně smutný a pak najednou se to otočí a dává to divákovi nějaké moudro, alá filmotéka 21.století. Ale pobavil mě film a líbil se mi. Jen tak dál.

plakát

Kolonie (2015) 

Film natočený parádně. Zajímavý příběh. Jen jsem si v životě nemyslel, že budu fandit komunistům, aby utekli před Pinochetem :-D

plakát

Mumie (2017) odpad!

Kde je Brandon Fraser? :-( Film nic moc. Jako fanoušek klasiky jsem dosti zklamán.

plakát

Děkuji za vaše služby (2017) 

Musím říct, že u mě to překonalo film Man Down o 120%. Tento film jsem si užil od začátku až do konce. Slzy kapaly. Téma PTSD není vůbec jednoduché a tento film to ukázal. S jakým problémem si každý veterán z jakékoliv země prochází. Na těch lidech to nepoznáme, ale prožívají tu největší bolest a tento film to krásně dokazuje. Více takových filmů. Pozn. V USA každý veterán mohl na promítání filmu zadarmo :-) Krasné gesto.

plakát

Karbala (2015) 

,,Żołnierz Kamil Grad, průzkumná rota, pierdol ty skurwysyn." Musím uznat, že to je něco jiného, než americké filmy z Iráku 91/03. Člověk sleduje polskou jednotku, která dostane za úkol uhlídat náměstí ve městě Karbala. Problém je, že v průběhu střežení náměstí je muslimský svátek, při kterém začne povstání iráckých povstalců. Karbala je obsazena a cesty do Karbaly také. 40 polských a 40 bulharských vojáků je odříznuto od zásob, rádiové stanice jsou přerušovány atd. Některé přestřelky mi přišli lehce hluché. Přišlo mi, že se střílí jen tehdy, když kamera zaobírá tu danou postavu, to jediné bych vytkl. Pak je tam vidět, že cizí armády jako například Polsko nemá moc velké slovo a všechnu slávu získají Američané a iráčtí policisté, kteří se tam nenacházeli. Za mě čtyři hvězdy.

plakát

Zkažená mládež (2007) 

Někdo si řekne, že to je vymyšlené, že díky šikaně se tohle nestane, ale to je omyl. Já ji vídám každý den ve škole. Je jedno kolik vám je, šikanováni můžete být i v práci. Tneto film je udělaný pěkně, ukazuje šikanu a co se může následně stát, když už to psychicky člověk nedá. Viděl jsem ho před pár lety a když jsem ho dokoukal, tak mě to prostě odrovnalo. Že taková věc se může stát i klidně u nás v ČR, když vidím svoje okolí. Nedávno nám to pustili ve škole (což se divím, film je velice tvrdý) a i ti největší pruďasové byli potichu a zírali na film. Po shlédnutí filmu začnete přemýšlet a přemýšlet, což je účelem. Nadále je pokračování Zkažená Mládež: Třída Poté, které ukazuje na to, co se děje po skončení filmu, podle názvu :-) Čtyry hvězdičky