Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Válečný

Oblíbené filmy (10)

Matrix

Matrix (1999)

JEDNO Z NEJ SCIFI MÉHO ŽIVOTA. ZNÁM ČLOVĚKA, KTERÝ TO PO 40té PŘESTAL POČÍTAT. PROSTĚ MUST SEE FILM ! ! ! NEJEN KULTOVNÍ, ALE VELMI ANALYTICKÝ SE SOUČASNÝM SVĚTEM.

Avatar

Avatar (2009)

Kdybych na to nešel do kina, litoval bych. Nejenže je to hyper-umělecko-technolocký počin, ale také i super příběh, který přímo odráží dnešní zahraniční politiku USA. V tomto případě na jiné planetě a v budoucnosti. Je to další Cameronový masterpiece a pokud máte rádi scifi, tak je to pro vás to pravé ! ! !

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Tento film je takzvaným "food for thought" (jídlo pro mysl). Podle mého je to masterpiece 21. století, který bravurně znázorňuje myšlenku kruhu života a smrti spolu s šesti časovými ději. Opravdu tento film doporučuji, protože patří do skupiny takzvaných "must see" filmů. Dávám maximum bodů.

Lucy

Lucy (2014)

Velmi dobrý film o tom, co by kdyby nebyly by ryby aneb ukázka lidské zabedněnosti a nevyužitého potenciálu. Na úrovni filmu Všemocný, akorát tady je hrdinkou sexy Johansson.

V jako Vendeta

V jako Vendeta (2005)

Prostě klasika dnešních rebelů. Nejen velmi precizně dramaticky podané, ale i pro dnešní dobu analogicky příkladné. Jeden z mých must see filmů.

Dobrý Will Hunting

Dobrý Will Hunting (1997)

Na drama moc nejsem, ale toto je to nejlepší, jaké jsem kdy viděl. Buranský městský génius, co dlouho nepřišel na to, co se svým darem.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Podle mě nejlepší DiCapriova role a nejlepší film o dnešní materialisticko-kapitalistické zvrácené době, plné pochybných hodnot, drog a chtíče. Je to ten film, který velmi uznáte, ale už se na něj víckrát dívat nemusíte.

Na hraně temnoty

Na hraně temnoty (2010)

Moc pěkně ukázáno, jak se zachází v dnešní době s whistleblowerema, pokud jsou odhaleni v zárodku. Dobrý příběh i herecké výkony.

Země zítřka

Země zítřka (2015)

Moc jsem od toho nečekal, ale vyrazilo mi to dech ! ! ! Je v tom myšlenka, která se ukáže až ke konci filmu. Dost silná na to, aby pohla slzou. Pro ty, kteří mají rádi filmy se scifi tématikou a myšlenkou k zamyšlení, je toto to pravé! Takové filmy miluji, protože evokují a podněcují lidskou představivost! Paráda!

Všemocný

Všemocný (2011)

Před filmem Lucy byl toto první provokativní snímek o nevyužitém lidském potenciálu. Navíc Cooper to opravdu odehrál se vší famózností. Je v tom i romaťika pro dámy. Prostě velmi dobrý film.