Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (106)

plakát

Osmy (2014) (TV film) 

"Nejvíc nás bolí strach..." a Strach... ten umí.

plakát

Geniální vynálezy (2013) (seriál) 

Témata i demonstrace fajn, ale ten jejich cirkus okolo je někdy trochu zbytečný.

plakát

Mocné síly planety Země (2007) (seriál) 

Minimálně poslední díl série - Vzácná planeta - je jeden z nejlepších dokumentárních snímků tohoto druhu, co jsem viděl.

plakát

Lovec trolů (2010) 

Nelogičnosti děje postupně nabývají na četnosti až téměř k únosné mezi. Chování postav je asi úplně mimo realitu, ale atmosféra je perfektní stejně jako okolní příroda.

plakát

Pompeje (2014) 

V podstatě vůbec v ničem originální, spíš vykrádačka úplně všeho a další zmrvené slibné téma. Doufám, že nevzbudím příliš pochybností o svojí heterosexualitě, když řeknu, že se na Kita Haringtona koukalo lépe než na Emily Browning (vždycky mi přišla divná, ale tady je vyloženě ošklivá). Nakonec je na tom všem nejlepší lehce nadprůměrná hudba.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Dost si to zachovává z jedničky se snahou čistě nekopírovat, to z čeho jednička těžila. Nemůžu se ale zbavit pocitu, že to bylo tak nějak od všeho trochu a dohromady nic. Jakoby se autoři báli že to není ono tak skáčou od jednoho k druhému. Epické hlášky na kterých 300 stálo jsou pryč a přitom bych dal téměř cokoli alespoň za jedinou, a sorry, ale: Řeky mohou porazit jen bohové, proto budeš božský král - to je slabota.

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

V ději je tolik nesrovnalostí a logickcýh nedorazů, že se to ani nedá počítat, ale tvůrcům se podařilo něco neočekávaného, oni z toho udělali klad! Měl bych pár připomínek, třeba frekvenci úmrtí hlavních představitelů, by mohli zkusit srazit pod 1 na díl v průměru. Objektivně by to mělo být asi o jednu hvězdu méně. Je, pravda, že člověk narazí i na dost slabé díly, ale ten zbytek je prostě unikát. To je rozdíl mezi kvalitním a kultovním.

plakát

Legendární příšery (2010) (seriál) odpad!

Na tomhle pseudodokumentu je nejděsivější to, do čeho jsou lidi schopný a ochotný dát peníze, čas a energii...

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Nejlepší akční film všech dob! Asi to tak na dlouhou dobu zůstane i když se vysoko nasazené laťce přiblížil Matrix a Temný rytíř. Cameronův režijní vrchol není v Titanicu a už vůbec ne v Avatarovi, ale právě tady.