Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Oblíbené seriály (10)

Hercule Poirot

Hercule Poirot (1989)

Pro Hercule Poirota dávám 5* natotata. Malý Suchet - velký duchem, poradí si se zloduchem. Komu se to nelíbí, ať si ... pustí Ustinova! David Suchet jako nejpoirovatější Poirot. Jedinečný perfekcionista, malý velký muž, který mě svým způsobem mluvy, chování, svým neopakovateným humorem a vzezřením naprosto ohromil a dostal. Přesně to je Hercule Poirot z knížek Agathy Christie. Když se řekne Poirot, vybaví se mi okamžitě David Suchet a ne třeba Peter Ustinov. A to je jeho kouzlo, kouzlo belgického detektiva s grácií anglického gentlemana. Pro mě 95%

Temný případ

Temný případ (2014)

Seriál, který mě doslova přimrazil ke gauči. Dva fantastické výkony v osmi dech beroucích dílech. Jestli mám vyjádřit své pocity, tak u tohoto seriálu jsem byla překvapena, ohromena, zhnusena, nemohla jsem se dočkat každého pondělí večer. Za mě plný počet - 100%.

Sherlock

Sherlock (2010)

Šťavnaté, živelné, pulsující zpracování mě ohromně nadchlo.Oproti nejnovějšímu HOLMESOVI od Richieho je vše v pohybu, inteligentní, vtipné a MRAZIVÉ! Neotřelé dialogy, vynikající atmosféra, výtečné obsazení. VB - jak jinak. Díky, díky a prosím co nejdříve další sezonu! 95%. No vlastně 99%.

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Skvělé zpracování známého úseku dějin Anglie. Jindřich VIII. v podání Meyerse je vládce, kterému by padla k nohám nejedna žena.Skutečnost ovšem byla taková, že byl ošklivý, hrbatý a kulhal. Přesto měl šest žen - oficiálních manželek a nespočet milenek. Inu, král Anglie. Za historický skvost, za Meyerse, za nádhernou výpravu 80%.