Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Vražda

Vražda (2007)

Pro Jižní Tlapu... Most je mladší, než Zločin a jen tak pro zajímavost, je spíš Dánský, než Švédský... Takže dřív myslet, než dělat závěry s vykřičníky, trochu to vrhá stín na úsudek komentujícího.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Nemůžu si pomoci, ale tenhle seriál se mi prostě líbí, je to, co chci od žánru televizní série... A to nejsem ani na chlapy, ani neprobírám vztahy a móda už mi vůbec nic neříká... přesto se mi to líbí: už proto musí být tenhle seriál dobrej! Je to milé, vtipné, někdy naivní a pohádkové... ale hezké. A kvalita už se prověřila i časem - jede z mála televizních projektů, který vůbec nezestárl.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tohle se mi špatně hodnotí, jelikož je veliký rozdíl mezi řemeslnou prací (výprava, herecké výkony), která je opravdu skvělá a obsahem, který je zvláštní... až do té doby, kdy se autoři rozhodli odklonit od předlohy. Pak je to najednou skvělé ;-) Jen se mi nelíbí, že je to někdy až zbytečně nechutné.

Desatero hříchů

Desatero hříchů (2019)

První série je zajímavá spíš jen prostředím, jako "detektivka" opravdu nic moc. Nicméně druhá série je skvělá: napínavá, krásná na pohled a s hlubokým poselstvím.