Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Uprchlíci (1986) 

Tak tady si to sedlo...Richard a Depardieu naprosto perfektní, sice jsem se nesmál jako u některých jiných kousků s nimi, ale celý film jsem se bavil dobře. Richard si tam zahrál klasicky úplného tupce, což mu náramně sedí. A jak už tady bylo několikrát řečeno, gak roztomilá holčička to zahrála skvěle a to jí k tomu v celém filmu stačilo pár slov.

plakát

Soudný den (2008) 

Neuvěřitelný mišmaš již natočených filmů snad z každé doby. Rytíři ze středověku, gladiatoři, honičky v Bentley, které nahání sbírka nadupaných vraků alá “Mad Max”. Chybí mi tu snad už jen část z nějakého westernu. Scénář? nic moc. Když se ale člověku nechce moc přemýšlet a soustředit se na nějaký děj, který je stejně dopředu naprosto jasný, tak na nedělní klídek je to ideální kousek.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Poklidnější než předchozí díly, což neznamená, že bych se nebavil, naopak!!! Velmi povedené, “Bad boys” jsem vždycky miloval a tenhle díl super.

plakát

Na nože (2019) 

Za mě perfektně napsaný scénář. Role hercům rozděleny výborně, Craig mi tam velmi seděl, Jamie Lee Curtis taktéž. Občas mi neseděl nějaký překlad, ale absolutně mi tonezkazilo dojem z celého filmu. Zábavné a nebyla chvilka, kdy bych nebyl vtáhnutý do děje. Za mě perfektní a doporučuji.

plakát

Torque: Ohnivá kola (2004) 

Nic jsem od toho nečekal a tak to také dopadlo. Neví co na tom vlastně hodnotit. Moc toho totiž není a završení děje naprosto šílenou honičkou na motorkách s grafikou i na tu dobu primitivních počítačových her? Poslední střípek do mozaiky.

plakát

Lovec policajtů (2001) 

Naprosto klasická Seagalovka, přežije vše, ale to už k tomu tak nějak patří. Na relax ideální kousek. 3 je málo 4 moc, ale nic mez není, dávám 4*

plakát

Provdám svou ženu (1941) 

Perfektní Vlasta Burian...možná trochu moc zamotané kolečko zápletek. Avšak na tu dobu poměrně bězné. Dávám 80%

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Perfektní, občas jsem měl pocit, že se dívám na originál Freddie Mercury, jak mě to vtáhlo do děje.