Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je přesně film, o kterém si myslím, že ho dospělý člověk nemůže s „jakous takous“ filmovou minulostí hodnotit, tedy nezaujatě hodnotit. Jóóó, být mi tak +/- 13 let a být řádně “hormonálně“ rozvinut, jak se na tenhle věk patří eventuelně být v kterémkoliv věku s inteligencí někde na úrovni měňavky, tak „chrochtám“ blahem a oči budu mít tak navrch hlavy, že mi je doma budou muset zamačkávat a minimálně dva dny z toho filmu nebudu spát. Průs je, že mně sice je těch 13, ale několikrát a reaguji i na jiné podněty mimo světla na rozdíl od měňavky, tak mi nezbývá nic jiného, než hodnotit tenhle film z pohledu dospěláka takže: pokud by se ten film zkrátil někam na videoklipovou délku okolo 10-15 minut a nemluvilo se tam (atraktivní prostředí, líbivé tváře, dynamická muzika) o.k. je to vstřebatelné, ale!!! koukat na takovou ZHOVADILOST skoro hodinu a půl a nerozflákat při tom zařízení, na kterém jsem tuhle slátaninu viděl, to je taky výkon! ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Peklo. Tahle motorkářská variace na Rychle a zběsile je neskutečně trapná a zásluhu na tom má vedle rádoby drsného Ice Cubea a zhovadilého scénáře, na který se pří plavbě kanálem nabalilo neúměrné množství klišé, překvapivě i naprosto nezvládnutá akce, které se snaží dodat dynamiku až frenetický střih. Výsledkem je pak za vlasy přitažená slátanina, která diváka ubíjí dialogovou vatou a při samotné akci nedokáže vůbec strhnout, protože je navýsost směšná, lacině "cool", trikově nezvládnutá...a jednoduše nudná. Závěrečný chick-fight na motorkách a následná honička, při které se hrdina vyhýbá kulkám a přitom si to sviští snad nadzvukovou rychlostí, je jedno velké WTF, u kterého jsem si div neukroutil krk. 30% ()

Reklama

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejvíc mě dostala scéna na dětském hřišti, kde ten hlavní kladný megadrsoň (ovšem nekonečně oduševnělý) svý holce vypráví o tajných přáních usadit se, postavit si dům někde v nedotčené přírodě a přitom kolem sebe děsně frajersky rozbíjí flašky od piva, chudáci děti až si budou vyndávat střepy z kolenou. Torque prostě překonaly veškerá očekávání a směle se vyhouply do vrchních příček žebříčku největších hovadin jaké jsem kdy viděl. A když pomyslím na hyper drsný výraz Kostky ledu, motokarate ženských hrdinek, nebo závěrečnou honičku, kdo ví, jestli Torque nejsou nakonec úplně největší „mainstreamová“ sračka dusud viděná. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Radši budu rychlej než neviditelnej." Motorky byly fajn, auta byly fajn, divoké motorkářky v kůži byly naprosto super a to je tak všechno. Vlastně není. On je tu totiž ještě docela dementní děj, ale mě zase tak moc nerušil, protože já jsem se při tomto vypláchnutí mozku vysokooktanovým benzínem měl pořád na co dívat, co poslouchat a čemu uhýbat. ()

AdaMM 

všechny recenze uživatele

jedna hvězdička je za pár pěkných bab, které kroutí zadkem jak o život. jinak to beru jako úkladný pokus SA dorazit můj beztak špatný den po cestě domů... nesmyslný děj, nemožné triky (v obou smyslech toho slova), nulové herecké výkony a děsná hudba - to vše bylo korunováno příšernou kvalitou přehrávání, jež jen podtrhla, že je to totální s.ačka... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • O roli Chiny se ucházela Paris Hilton, postavu nakonec ztvárnila Jaime Pressly. (KucC)
  • Motorka Y2K, na které se Ford (Martin Henderson) snaží chytit Henryho (Matt Schulze), skutečně existuje. Je to MTT Superbike, hnaný Rolls-Royce allison 250, který se běžně používá ve vrtulnících. (KucC)
  • Cisterna Peterbilt, která se objevuje na začátku filmu a způsobí pád jednoho z jezdců, pochází z filmu Duel (1971). (ondrach)

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama