Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Koddy88

Koddy88 (hodnocení, recenze)

Pokud se pominou nějaké detaily jako závěrečnej záběr na motorce bez helmy a občasné scény jak z Kobry11, tak pro mě rozhodně koukatelnej film. Dle mého má tenhle film na víc jak 40%. Dávám 3* za pěkný holky,motorky, dobrej výběr herců(sympatickej výběr) a i scény až na tu poslední za to stály. Jediný co fakt pokulhávalo byl scénář, ale já to beru tak, že je to film na oddych a ne na to přemýšlet nad scénářem co dává smysl a co ne, takže mě ten scénář zase tolik nevadil.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Jestli někdy o něčem nutno říci, že " forma zvítězila nad obsahem " tak je to právě tento " nádherně namalovaný kravský sranec" !

Predeko

Predeko (hodnocení, recenze)

Když jsem viděl trailer říkal jsem si že to bude bomba film děj ušel začátek filmu vypadal dobře pěkný motorky holky dobrý filmový postavy a taky skvělej herec Ice Cube ale blbost největší film který je přemrštěn počítačovou animaci a potom konec filmu kdy závěrečnou honičku na extra silné motorce bez helmy hm jednou jsem viděl a už znova se na tento film podívat nechci.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Totální blbost, dialogy při kterých se člověk musí červenat studem. 1* za kameru - parádní záběry motorek.

Blahis

Blahis (hodnocení, recenze)

Ano. Je to hovadina aspoň příběhem, ale audiovizuální stránka je cool a hlavně ta Aprili RSV... jen kvůli tomu dám tři hvězdy. P.S. Taky mám Aprili se stejným motorem. jo dvouválce litry ty jedou.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Že já volodroid jsem se na to vůbec díval. Podle mně tenhle žánr už dávno vyčerpaly Vanila ICE s filmem "Chladný jako led" a dále "Rychle a zběsile" jednička. Jakýkoli další film kategorie frajírků v autech nebo na motorkách postrádá jakýkoli smysl.

 (hodnocení, recenze)

nevydarena snaha o napodobeninu filmu rychlo a zbesilo s dost slabou dejovou liniou. Film ktory oslovi asi iba fanusikov peknych a rychlych motoriek.

Perda

Perda (hodnocení, recenze)

Už na začátku mi bylo jasné že půjde o nějaký méně povedený klon Rychle a zběsile na dvou kolech.Po dalších 10 min. mi bylo jasne i jak přesně to skončí (do těch deseti min. počítám i úvodní titulky apod.) Říkal jsem si že to ale přetrpím a počkám si na nějakou akci ale jedoucí vlak mě rozesmál a finále v ulicích mi podlomilo kolena a já padl pod gauč. Opravdu nedoporučuju nikomu kdo má rád motorky, protože by na ně mohl do smrti zanevřít.

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama