Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Rathe 

všechny recenze uživatele

Wow, mám nápad jak udělat parádní film, na kterým vydělám velký prachy. Bude to jako Rychle a zběsile jenom s motorkami. K tomu přidáme partu černochů a pár bělochů aby se neřeklo. Ne takhle to opravdu nefungovalo a ani fungovat nebude. Možná proto to nebylo tak dobrý. P.S. SPOILER: Jsem tvůj táta tak tě nechám vyhrát. To bylo fakt moc... ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Pořád váhám, tak tam necháme tu trojku. Na jednu stranu se nedá říct, že by se na to nedalo dodívat a s vypnutým mozkem se i na chvíli zabavit. Černošky mají taky něco do sebe a i když radši choppery, i tyhle mašinky ušly. Na druhou stranu - děj = někdy absurdní, někdy trapné, každopádně předvídatelné nula nula nic. Sice jsem nikdy neměl tu čest sedět za řídítky, ale tu jízdu po polňačce na tomhle jim fakt nesežeru. A to je jen ta největší blbost, na kterou narazíte... ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tento snímek určitě drží nad vodou Laurence Fishburne! Jakožto Smoke je prostě nejlepší a nikdo na něj nemá!!! Má svojí pověst a je král v undergroundovém světe motorkářů. To nemá chybu. Ale! Film se nevyvaroval několik, řekl bych až zbytečných zvratů a klišé a ,,blééé" konce. Nebýt toho, tak by hodnocení bylo vyšší... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Relativně zdařilý mix svižné hudby, nablýskaných mašin, respektovaných závodníků a jejich lepých slečen sráží dolů jednoduchý děj, který nikterak nedokáže strhnout divákovu pozornost. Ten je odkázán pouze na obdiv k naleštěným strojům, k vychutnávání si detailů, aniž by se odvážil jen nekopírovat své slavnější motoristické předobrazy (Rychle a zběsile apod.). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama