Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jeli jste někdy na superbajku bez helmy a brejlí rychlostí 200km+? I při padesátce vám opuchnou oči a začnete brečet. Už jste se někdy s někým zkoušeli za jízdy při maximálce bavit? Člověk jede sotva stovkou a musí řvát z plných plic na toho, kdo je za vámi, natož někoho úplně na jiné motorce. A takhle bych mohl pokračovat. Těch chyb, včetně popírání fyzikálních zákonů je tady prostě moc (ve srovnání s tím je FaF7 učebnicový příklad fyziky). je to tak na 1,5 hvězdičky za Ice a docela hezký holky, možná i ten motorkářskej divokej západ není až tak hroznej. ()

Experiment 

všechny recenze uživatele

Nechápem aký ,,šikovný,, chlapík može toto myslieť vážne, ak to vobec vážne myslel. Vychytané scénky na motorkách ma vedia dostať do kolien a to nemyslím v dobrom. Tento film je určený očividne inej skupine ľudí, ktorým netreba dej a zmysel, ale stačí iba cecky, riadne stroje a nevydarené akčné scény, ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

2.5* - Tak bezduchou, ale zaroven cool filmovou variaci na Road Rash jsem jeste nevidel. Skoda trochu nezvladnuteho finale (ktere bylo tak rychle, ze jsem ho nepochytal) a hodne brutalniho scenare, kazdopadne se modlim, aby Kahn natocil dalsi film, protoze jestli to svoje vizualni peklo utrzene ze retezu predvede v necem serioznejsim, bude to stat za to... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomý akční film s trapnými triky a hroznými herci. Film už na začátku dává na srozuměnou, že se to tentokrát nebude brát vážně (borec na motorce předjede dva machry, kteří zrovna závodí ve vozech, které byly zřejmě vypůjčeny z Rychle a zběsile). Ale nikdo nemohl čekat co se bude dít dál. Ani já. Najednou se přede mnou otevřel svět motorkářů, kteří se tvaří maximálně tvrdě (ale jelikož je film určen spíše pro mladší publikum nevypadne z nich jediné sprosté slovo). Mezi ně vstupuje mladík,( také maximální drsňák) který je však později obviněn z vraždy bratra, týpka (maximálně drsný Ice Cube:)) z druhého motorkářského gangu. A teď se to teprve rozjíždí. Většina bezmozkových akčňáků by si s tímto příběhem vystačila a možná by to stačilo i divákům kdyby za to dostali nějaký pořádný akční nářez. Ale akční scény jsou ještě horší než filmové postavy. A tak ve filmu uvidíme závody motorek, při kterých se jezdí po střechách vlaků (fakt), ženskou bitku na motorkách při kterých řidičky zvedají své stroje na zadní aby se mohly předními koly pošťuchovat (opravdu) později se dokonce v plné rychlosti řežou a do toho udělají občas nějaké to salto nebo jinou vychytávku (no, nekecám) a vše korunuje konečná motorkářská honička při které hl. hrdina a hl. záporák jedou městem za plného provozu asi tak 400 km/h (nedělám si srandu) a při tom do sebe ještě řežou. No, to je asi tak všechno. Je mi jasné, že v dnešní době se v akčních filmech na realitu nehraje ale i tak by měli mít tvůrci určitě meze. 2* dávám za to, že jsem u filmu vydržel do konce a docela se nasmál. Pokud je vám 12-14 a Rychle a zběsile považujete za nejlepší film všech dob bude se vám to líbit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $21,215,059Tržby Celosvetovo $46,546,197║ Chlapci čo robili prv na reklamných či klipových spotoch to vizuálne vedia ale príbehovo takmer vôbec, tu ide skôr o príbehové vákuum, film sa stáva len prehliadkou celkom pekných obrázkov bez väčších ambícii. Inšpirácia filmom M:I:2 či Rýchlo a zbesilo sa nezaprie. /20%/ ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Motorka Y2K, na které se Ford (Martin Henderson) snaží chytit Henryho (Matt Schulze), skutečně existuje. Je to MTT Superbike, hnaný Rolls-Royce allison 250, který se běžně používá ve vrtulnících. (KucC)
  • O roli Chiny se ucházela Paris Hilton, postavu nakonec ztvárnila Jaime Pressly. (KucC)
  • Cisterna Peterbilt, která se objevuje na začátku filmu a způsobí pád jednoho z jezdců, pochází z filmu Duel (1971). (ondrach)

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama