Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (26)

plakát

Borgman (2013) 

Myslím, že alegorie zcela jasná, dnes ještě více pochopitelná, než v roce 2013 (u nás - tedy v ČR). V Holandsku, Dánsku a v Belgii (i ve více zemích západní civilizace) vědí a věděli dříve o hrozbách, kterým musíme čelit a čelit budem.

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

Hodnotím zatím **. Notnou chvíli mi trvalo do jaké doby mám příběh zařadit. Kriminalista jezdí ve služebním Žiguli, pohřební vůz je Škoda 1203, vybavení bytů dosti za zenitem, ale na stole Notebook od Apple, mobily se používají - takže současnost ? Ano. Dále velmi divné, že kriminalistka, ač není praktikant Hlaváček, (snad na vyšší pozici) neví co znamená symbol 666 a nepozná jestli je vytetovaný. Dosti zvláštní věci. Dáme šanci dalším dílům.

plakát

Machete (2010) 

Nic víc než násilí. Údiv nad vcelku kladným hodnocením. Proti gustu... Pro mne krávovina.

plakát

Hrůza v lese (2011) odpad!

Tady jsem se hodně pobavil, když dívka kreslí na školním kreslení v plenéru rozsekanou mrtvolu zavěšenou na stromu a vůbec jí nedochází, že tam ta mrtvola nepatří.

plakát

Mamut (2009) 

Jak veliké rozdíly panují v tomto světě.

plakát

Faktor strachu (2001) (pořad) odpad!

Tahle ,,soutěž,, je přesné zrcadlo doby - lidé za peníze udělají opravdu všechno. Sebevědomí amíci mi nedají, abych vydržel do pojídání neskutečných hnusů. Střízlík vypadající na patnáct let se cpe červy a zvrací pod stůl - to je panečku zábava. Tohle je pravej americkej ODPAD!!!

plakát

Hlídač č. 47 (2008) 

Nechápu přehnaně nízké hodnocení od některých diváků. Atmosféra, kamera, hudba !!, Roden, co si víc přát. Renč to zvládl. Jen, kdyby ty české filmy dosahovaly vždy tam, kam dosáhl Hlídač č. 47.

plakát

Helena v krabici (1993) odpad!

Dost mě překvapilo hodnocení tohoto ,,filmu,,. To nešlo vydržet ani do konce. Naivní, neumělé, ubohé. Bez rukou, bez nohou vždy perfektně upravená a nalíčená Helena, ani se moc nepodivující co se to s ní vlastně stalo. Taky nepochopím, proč má zapotřebí Art Garfunkel hrát v takovém pokusu.

plakát

Černá sobota (1960) 

Nepijte To !!! Už dorazil ( Josef Bek na svatbu)??? Ještě ne. Tak to se napijte. Nejlepší fór filmu.

plakát

Barrandovský videostop (2011) (pořad) 

Zaplať pánbůh, že tu máme něco jiného než ubohé Farmáře, Šéfky, Pí.. s mákem atd. I když je vlastně totožný s Videostopem z 80. let - pobaví i po těch dlouhých letech a to je důkaz určité kvality. Rosák - dobrý moderátor.