Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Kameňák 3 (2005) 

Zdeněk Troška by mohl zopakovat slavnou větu Quentina Tarantina "Pokud v tom hledáte nějakou vědu,je to vás problém",protože pokud budete Kameňák 3 brát jen jako přehlídku vtipů,není to zas až tak špatné a je možné,že se i párkrát usmějete,pokud to berete jako film a porovnáváte ho s jinými filmečky,je to nepochybně odpad.A protože já Kameňák beru jenom jakousi zfilmovanou Zlatou mříž (resp.si celou tuhle triloogii netroufám srovnávat s jakýmkoli minimálně průměrným filmem) dávám *,a to ještě neříkám nic o tom,že ten fotbalový zápas měl být kontumován,jelikož pravidla neumožňují,aby hrál tým odzačátku v 10-ti lidech...

plakát

Sedm (1995) 

Dokonalé,šokující a brilantně zfilmované psycho,které by si v pětihvězdičkovém limiutu zasluhovalo Se7en hvězd :)))

plakát

Happy Tree Friends 2 - Druhý chod (2003) (video kompilace) 

Geniální jako jednička,nejlepší postavou je podle mého soudu ta zelená veverka,bývalý voják,kterému vždycky "jebne" a povraždí své společníky zase nějak jinak.

plakát

Happy Tree Friends 1 - První krev (2002) (video kompilace) 

Pro mě naprostý kult.Autoři tohoto nezměrně brutálního animáče vždycky vymyslí nějaký nový,efektní a pro hlavního představitele bolestný způsob dnešní smrti.Kdo neviděl,nepochopí,kdo viděl,nikdy nezapomene...

plakát

Oggy a škodíci (1998) (seriál) 

Krásně brutální animáč o životě jednoho obyčejného,blbého kocoura,jeho silného,rovněž blbého kocouřího bratříčka a tří sympatických,i když taktéž né moc logicky uvažujících "škodících".Naivita všech aktérů a občasná brutalita škodíků vždycky zaručeně pobaví :)))

plakát

Grinch (2000) odpad!

Proboha živého co to mělo znamenat ??? Něco tak úděsně kýčovitého jsem v životě neviděl.Pro mé,Grinche neznalé české oči totální odpad.

plakát

Red Hot Chili Peppers: What Hits?! (1992) (video kompilace) 

Takový odvar z Funky Monks + některé starší hity,vydané i jako první Best of RHCP,nenadchne,ani neurazí (teda pokud nejste bůhvíjaký konzervativec a neodrovná vás poněkud odvážný obal...:)

plakát

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) 

Nadprůměr tohoto žánru,lepší než průměrná jednička a horší než skvělá dvojka.Minimálně za ty dvě "pokojské" a Stiflerovo intermezzo s Jimovou babičkou si to tři * zaslouží.

plakát

Prci, prci, prcičky 2 (2001) 

Bude to znít divně,ale American Pie 2 je podle mě nejlepší z celé triloogie,mě se to celkem líbilo a většinou jsem se skutečně bavil a těm,kteří tímto filmem opovrhují bych chtěl říci,ať se na to jednoduše nedívají,protože prostě s objektivního hlediska to sranda je,a ten,kdo to neumí přiznat,ať jde dřív spát :)))