Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (67)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Hvězdičky jsou hudbu, vizuální efekty a splněný sen fanoušků Warcraftu. Jinak je to hrozný film.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Cože natočil ten režisér? No jasně Může z oceli. Tak proto je celý film postavený na tom Superman chudáček/hrdina a ostatní jsou buď naprosto nemyslící (Batman) nebo jim je to dost volné (Wonder Woman). Ben mě mile překvapil a doufám že v dalších filmech nebude mít tu roli hlupáka.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Začnu tím že mi tento díl v práci dva lidé pohanili tudíž jsem šel do kina s pocitem že když už jsem viděl všechny ostatní díly tak tenhle si nenechám utéct. A jsem rád že jsem šel. Negativní je jenom pár věcí tipu Legolas běžící po troskách,dva hlavní skřeti jsou takřka nesmrtelní. Jo taky mě tahá za uši ústřední písnička. Pak jsou tu věci které by tam být nemuseli,ale zase tolik nevadí. A klady jsou zase vrácení se ve větší míře ke knížce,vizuální stránka,odkazy na Pána Prstenů.

plakát

Kmotr III (1990) 

Závěr geniální trilogie. Al Pacino jako muž který už dotahuje svůj život a předává svojí moc na jiného je uvěřitelnější víc než kdy předtím. Vůbec celý film na mě působí dojmem tak se nám blíží konec příběhu a života. Závěrečná scéna kdy už sedí v křesle a vzpomíná na tři ženy jeho života mě dojímá k slzám. Prostě brilantní závěr.

plakát

Kmotr II (1974) 

Pokračujeme v příběhu Corleonu. Pohled do začátků Vita Corleona v podání Robert De Nira je poutavý a děj probíhajícího života v současnosti a snaha očištění rodiny je taky velice propracovaný.

plakát

Kmotr (1972) 

Tenhle film je moje srdcovka. Už jenom protože jsem četl knížku hned několikrát. V tom filmu je snad každý dokonalý a nad tu dokonalost vystupuje Marlon Brando a Al Pacino. Nevěřil jsme že může někdo dokázat zfilmovat tak parádní knížky a navíc postavit film na stejnou úroveň, ale Coppolovi se to povedlo.

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Seriál který mě mile překvapil. Líbí se mi že co epizoda to se k hlavnímu ději kolem ústřední postavy přidává i příběh jedné z postav a její život na svobodě. Můj původní strach z toho že má jedna epizoda 55. minut byla záhy zahnaná. Postavy si člověk zamiluje. Herečky snad kromě Kate Mulgrew která je jistota překvapí a zaujmou po celou dobu dílu.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Film který mě překvapil jak dějem tak filmovým umění tak předvedenými výkony. Tom Hardy předvádí že nejenom svaly je obdařen,ale že má co ukázat jako herec. Zmiňovat se o bravurní práci Gary Oldmana snad ani nemá cenu. Zamně rozhodně povedený film.

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Jeden ze dvou nejlepších romantických film posledních let. Parádní obsazení. Děj nový a svěží.Prostě romantika podle mého gusta.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Zaprvé to s Hobitem nemá skoro nic společného. Zadruhé přidávání postav a dějových linek je otravné. Orlando Bloom mi ve filmu vyloženě vadil. Evangeline Lilly je příjemné potěšení. I když v Hobitovi nemá co děla.( Hold mám slabost pro elfky v Pánovy prstenů) Takže když zapomenu na knižní předlohu tak je ten film parádní. Jako fanoušek Martina Freemana jsem prostě rád za tohohle Bilba.