Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (53)

plakát

Interstellar (2014) 

Matthew McConaughey je skvělý herec a v tomto filmu to jen dokazuje

plakát

Znamení (2002) 

Dne 17. 3. 2024 jsem tento film viděl poprvé v životě. A neskutečně lituji toho, že jsem ho neviděl dřív. Film je svým způsobem geniální. Celou dobu ve mě udržoval napětí a pocit strachu, vše jsem prožíval s hlavními hrdiny. Za mě mistrovské dílo.

plakát

Velryba (2022) 

Co na to říct...sakra, je to hodně zajímavej kousek filmovýho díla. Tento film mě tak nasíral do nepříčetnosti kvůli dceři hlavního hrdiny, která se chovala jak afektovaná píča, a zároveň mě tak dojímal díky rizí lásce otce ke své dceři (k té afektované píči). Ano, ve výsledku film hodnotím velmi kladně. Brendan Fraser je kvalitní herec a této role se ujal bravurně. Díky za to.

plakát

Lovec jelenů (1978) 

Nemohu říct, že je to špatný film. Jen je zbytečně natažen do 3 hodin. Dlouhé a nudné pasáže filmu, bez kterých bychom se obešli, jsou po celé délce filmu. Celé by to šlo zkrátit na hodinu a půl a o nic bychom nepřišli.

plakát

Grand restaurant pana Septima (1966) 

Jeden ze slabších Funèsových filmů. Pár pokusů o vtip zde sice bylo, ale dost chabých. Jediný ikamžik, u kterého jsem se pobavil, byla scéna s Müllerem.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Davám 4 hvězdy jen díky krásné Jeně Malone, která je neskutečně sexy.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Mnoho lidi tento film zavrhuje. Já sám jsem z něj na rozpacích. Nakonec jsem však musel uznat, že na to, jak je film starý, je doslova nadčasový a použité triky jsou dechberoucí. Jen za to si myslím zaslouží alespoň čtyři hvězdy.

plakát

Dunkerk (2017) 

Snímek mě nijak neoslnil. Malé bezvýznamné plus za toho vtipného herce z Harryho Pottera 2

plakát

Requiem pro panenku (1991) 

To snad nemyslíte vážně? Pustil jsem to malé neteři s tím, že to bude nějaká pohádka s panenkama a oni tam vole běhaj postižený děcka a Geislerka se zrzavým bobrem.

plakát

Rain Man (1988) 

Snímek nese strašně zavádějící název. Čekal jsem dokument o hydrometeorologických jevech. Místo toho jsem se dočkal filmu s Dustinem Hoffmanem a Tomem Scientologem Cruisem.