Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 602)

plakát

Vražda - Epizoda 4 (2007) (epizoda) 

Už teď se obávám možných fillerů, ale s tím asi musíme v rámci 20 dílů počítat. Zatím se ovšem vše dávkuje tak, aby člověk neztrácel zájem o stoprocentní pozornost.

plakát

Vražda - Epizoda 3 (2007) (epizoda) 

Ač se neví, zda se zrovna z postavy Larse Mikkelsena nevyklube onen hlavní záporák, tenhle herec má sympatií na rozdávání a je dost poznat, že je bratrem slovutného Madse, kterého už známe i z Hollywoodu.

plakát

Vražda - Epizoda 2 (2007) (epizoda) 

Na poli na dnešní dobu nabobtnalých dvaceti dílů se tu pravděpodobně pojede hodně pomalu, oproti tomu se ale budeme moci dozvědět tolik detailů a informací, že už teď si jsem jistý, že stojím tváří v tvář výborné kriminálce.

plakát

Vražda - Epizoda 1 (2007) (epizoda) 

Po jednom z nejlepších seriálů všech dob - Mostu - se do našich legálních končin konečně vrátil i druhý opěvovaný kriminální projekt od zručných seveřanů a já bez větších okolků můžu konstatovat, že tady jsem na správném místě.

plakát

Simpsonovi - Speciální čarodějnický díl XVI (2005) (epizoda) 

Okatou parodii na Hru o přežití, případně Battle Royale jsem si pamatoval už z raných let sledování žlutého fenoménu, poslední povídku už jen částečně. Za to správnou satiru na milé scífko A. I. Umělá inteligence jsem s tehdejší neznalostí původního filmu nejspíš vůbec neregistroval a byla to velká chyba.

plakát

Simpsonovi - Speciální čarodějnický díl (2004) (epizoda) 

Temhle díl jsem si skutečně jen připomněl, relativně jsem si jej pamatoval a kromě první povídky, parodující Mrtvou zónu Stephena Kinga, jsem se až tak nepobavil.

plakát

Ripley - Narcissus (2024) (epizoda) 

Po tom úplně posledním záběru bych skutečně manifestoval za to, aby z tohoto nezůstala minisérie jen proto, že lidi jsou tupci a odmítají v roce 2024 koukat na černobílou záležitost. Přitom zrovna v Ripleym se skrývá pravděpodobně nejlepší seriál roku největšího streamovacího giganta a to před sebou máme ještě 7 celých měsíců.

plakát

Ripley - Děsivá zábava (2024) (epizoda) 

Klubíčko lží a podvůdků se zamotává tak, že už nikdo nevi, kde je konec ani začátek a nejen divák je v absolutním transu, jestli to Tomovi všecko nakonec vyjde nebo skončí pádem na hubu. A jestli bude muset na své odyse ještě někoho zprovodit z cesty.

plakát

Ripley - Těžký předmět (2024) (epizoda) 

Je mi líto všech, co Ripleym opovrhují jen kvůli jeho troufalé černobílosti v době, kdy masy diváků žádají co nejbarevnější patvary. Protože přesně ty hrátky se světlem a stíny dělají z tohoto seriálu bravurní nadstandard. A směle diváka vtáhnou do pocitů, co mohl prožít s kulty tehdejší noirové doby jako je například Hitchcockovo Psycho.

Časové pásmo bylo změněno