Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 572)

plakát

Sherlock - Poslední případ (2017) (epizoda) 

Loučení se Sherlockem zhruba polovinu epizody připomíná jeho psychedelické stavy a orientace i pro nejzápalenějšího diváka, co že se sakra děje, je rychle fuč. Alespoň ke konci všecko zase hezky zapadne a závěr je takový, jak jsme asi všichni očekávali. Ale přát jsme si přáli něco ve stylu původních kulervoucích epizod.

plakát

Sherlock - Skomírající detektiv (2017) (epizoda) 

Tam, kde remcali ostatní nad předchozím dílem, jsem se já až urputně nudil u epky, kde se v pozici ne zcela jasného záporáka mihne Toby Jones, ale bez nějakého většího drivu, co by diváka zaháčkoval dřív než v posledních 5-10 minutách.

plakát

Sherlock - Šest Železných dam (2017) (epizoda) 

Nejhůř hodnocená epizoda zprvu nedocenitelného seriálu sice leccos skutečně překombinovává, zároveň ale přináší mnoho důležitých momentů pro konečný vývoj Sherlockovy moderní odysey a kvůli tomu já osobně stále zůstávám vlídný.

plakát

Simpsonovi - Homer barmanem (2001) (epizoda) 

Tyhle série jsme se ségrou jeli ještě pár let nazpátek úplně nejčastěji a přeci jenom se tu najdou díly, co jsem ještě neviděl nebo si je vůbec nepamatuju.

plakát

Simpsonovi - Lízina vzpoura (1992) (epizoda) 

Ne všechny díly, kde Líza rebeluje lze považovat za snesitelné, ale v počátcích této krátkodobé změny tvůrci moc dobře věděli jak na nás. Bart práskačem rovněž skvělý.

plakát

Ted - He's Gotta Have It (2024) (epizoda) 

Po nezáživném předchozím dílu je tu kvalitní rozlučka s první sérií, v níž John s Tedem zase v plné parádě dokazují, jaké kraviny jsou spolu schopní vymyslet. A já se těším, až se v tomhle prostředí vrátí.

plakát

Ted - Loud Night (2024) (epizoda) 

Nechápu, že ještě v roce 2024 je potřeba tak násilně cpát do seriálu politickou a rasovou korektnost. Absolutní odklon od toho, co má Ted představovat. Až to vypadalo, že se na něj v téhle epizodě skoro zapomnělo.

plakát

Ted - Desperately Seeking Susan (2024) (epizoda) 

Chápu, že se musí seriál věnovat i ostatním postavám, kdy se tady do popředí dostávají Suse a Matty, ale Tedovy hlášky jsou stejně highlightem celé epizody.

plakát

Sherlock - Poslední přísaha (2014) (epizoda) 

O něco méně známější jeden z bratrů Mikkelsenových se ujal zdejšího záporáka se ctí, jinak na mě onen zásadní zvrat v ději zase neměl takový impakt, abych vyzdihoval tuto epizodu do nebes. Nemíním tím, že jsem se bavil citelně méně, ale předchozí epky byly rozhodně poutavější. Sherlock umí místy dojet až na přespřílišnou překombinovanost.