Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Dobrodružný

Obsahy (6)

Syčák Hesher

Syčák Hesher (2010)

První celovečerní film režiséra Spencera Sussera (I Love Sarah Jane) má tak trochu 'jiného' hlavního hrdinu. Hesher (Joseph Gordon-Levitt) je samotář žijící v dodávce. Nenávidí svět a vše kolem sebe. Na druhou stranu miluje oheň a rád vyhazuje věci do povětří. Věci kolem něj se dají do pohybu, když potká T. J. (Devin Brochu).

Nenápadná slečna

Nenápadná slečna (2010)

Černá komedie o obyčejné sekretářce Sarah, která zjistí, že mnohem více než skákání kolem nadřízených jí baví jejich likvidování. S tím jak její nadřízení mizí, se ve firmě začíná uplatňovat více a více. Zabíjení a odstraňování nadřízených jí baví, ale je jen otázkou času, než to celé někomu začne připadat podezřelé.

Greenberg

Greenberg (2010)

Roger Greenberg se rozhodne na čas opustit New York a jede do Los Angeles, kde hlídá bratrův dům. Chce si tam odpočinout a srovnat si věci v hlavě. Mezitím potká dívku Florence, která dodá jeho životu zase náboj.

Tucker & Dale vs. Zlo

Tucker & Dale vs. Zlo (2010)

Parta teenagerů jede kempovat do odlehlých lesů, kde narazí na dva dotíravé venkovany - Tuckera a Dalea (Alan Tudyk a Tyler Labine). Nesmělí venkované se s nimi snaží navázat kontakt, jim se jejich chování zdá podezřelé a usoudí, že jsou psychopatičtí zabijáci. Jejich životy již nejsou v bezpečí. Čeká nás plno absurdně překroucených situací parodovaných podle známých „vyvražďovacích hororů". Film si napsal a zrežíroval debutující Eli Craig.

Pohřben zaživa

Pohřben zaživa (2010)

Paul Conroy (Ryan Reynolds) se probudí pohřben zaživa. Zjistí, že u sebe má jen zapalovač a mobilní telefon. Neví co se mu stalo, neví, kdo mu to udělal, neví kde je. Má vůbec šanci se zachránit?

Vyletět z hnízda

Vyletět z hnízda (2008)

Dramatický snímek ze života obyčejných lidí. Film vypráví o třech sourozencích a jejich životních problémech. Morrie (Matthew Perry) žije svůj stereotypní život s manželkou zdánlivě bez problémů, Jay (Ben Foster) je psychicky labilní a Ida (Ginnifer Goodwin) se snaží najít sebe sama. Všichni tři se snaží najít ve svých životech štěstí a zjišťují jak důležitá je pro ně rodina...

Reklama