Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

V

V (1984)

Návštěvníci

Návštěvníci (1983)

Amarouny ty jsou nezapomenutelný. Humidovat co to asi bylo zač kdo ví..... A nesmím zapomenout na Jirku Kodeta jako kolotočáře Edu. Jeden z mála případů kdy i Molavcová je snesitelná.

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Co si budem nalhávat nejlepší komediální seriál u nás. Kemr a Sovák nemají chybu. Ale orchestrion bych doma teda nechtěl. Zajímavé je sledovat jak tady hraje Sovák dědu svému synovi a ten s ním mluví o tom jak ho táta nic nedovolí rozhodnout a pod. A přitom je pohled na Sováka.

V

V (2009)

Nádherný sci-fi seriál, mě už kdysi uchvátil originál, tohle je ale přece jenom pojaté poněkud jinak,což je u znova natočených věcí jen a jen dobře. Z původní série je tu jen postava Diany a stejná představitelka, jen to nemá žádnou spojitost s dějem z původní série. Tady je krásně vidět jak umí Vyslanci s námi pomocí medií pěkně manipulovat, jednou je lidi nechtějí a hned jim v tlučou do hlavy něco jinýho a hned je zase lidi milujou. Na seriálu je jedna chyba a to že vůbec pořádně nevidíme jak vypadají ještěrky ve skutečnosti vždy jen kousek. Je tu jasně vidět, že tvůrci nevěděli že je po druhé sérii utnou, jinak by to skončilo jinak což je víc než jasné. Ale i tak ten konec byl skvostní a pro většinu neočekávaný. Snad se ještě ňáký pokračování dočkáme. Ona ani původní série nebyla úplně dokončena. Proč musí tak skvělé seriály skončit nedotáhnuté.

Raymonda má každý rád

Raymonda má každý rád (1996)

určitě nejvtipnější sitcom co u nás běžel. neskutečná rodina každý unikát ,moc dobře je že děti jsou tam spíš jako kulisa než náká hlavní postava co se o kolo nich vše motá. Představitel Franka je už po smrti,tak že je seriál u konce bez něj by to už nebylo ono. Musím pochválit skvělý dabing. Postava Roberta ten je bezchybný, který je věčně odstrkovaný či nerudný děda Frank a nebo Debra , která musí neustále poslouchat narážky do všeho se pletoucí tchýně Mari na svojí domácnost a hlavně vaření. Tahle šílená rodina nemá chybu a vždy to dokážou dovéct k dokonalosti, každý díl, u některých doslova brečím smíchy.

Báječná léta

Báječná léta (1988)

Nádherný seriál o životě z konce 60.let v Americe. O jedné rodině nerudném otci ,synovi Kevinovi a jeho lásce k Vinnie jeho starším bratrovi Waynovi ,který se moc hezky nechová. Vše podtrhuje skvělá dobová hudba.