Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Iron Fist (2017) (seriál) 

Iron Fist je za mě zbytečně hejtovaný. Např.    Finn Jones mi do té role sedí jak p***l na hrnec. Akce tam je sice trošku méně, ale to mi vůbec nevadí. Příběh a postavy to za mě skvěle balancují. Jessica Henwick je skvělá a společně s Finnem mají suprovou chemii. Za mě zcela zasloužené čtyři hvězdičky.

plakát

Hotel Transylvánie: Transformánie (2022) 

Za mě asi nejhorší z těch 4 dílů. Pro děti super ale mě už je skoro 18 a některé věci mi tam vadily. Např. Johnny mi tam přišel hrozně otravnej a ukříčenej. Některé vtípky mi tam přišly dost zbytečný. Samozřejmě nějaké byly dobré ale oproti ostatním dílům jich moc nebylo. Příběh byl stejný jako v předešlých dílech. Nejdůležitější je rodina. Doufám že jestli bude 5 díl, tak že to bude lepší jak 3 a 4 díl. Za mě takové 3 hvězdičky.

plakát

Paddington 2 (2017) 

Příjemná, zábavná, rodinná pohádka, která bude bavit jak děti tak i dospělé. Paddington je roztomilý, malý a hodný méďa kterého mají všichni rádi. Příběh filmu je takový klasický ale to vůbec nevadí, jelikož humor, postavy i vztahy mezi nimi to úplně zachraňují. Je mi skoro 18 a ke konci filmu když se tam objevila jedna postava, tak mě to skoro dojalo. Za mě zcela zasloužené 4 hvězdičky.

plakát

Uncharted (2022) 

Za mě  je Uncharted takový průměrný blokbuster. Hru jsem nehrál, takže nemám jak porovnat, jestli to je podle hry nebo ne. Co ale můžu říct je to, že mě spíše bavila první půlka filmu. Druhá polovina ve které, už bylo více akce už mě tolik nebrala. Akce byla taková průměrná a člověk o ty postavy ani neměl strach. Za mě takové 3 hvězdičky.

plakát

Space Jam: Nový začátek (2021) 

Od filmu jsem měl docela velké očekávání, ale nakonec mě dost zklamal. Co se týče toho, jak film vypadá tak je to skvělý. Všude je hrozně moc barev a v kině to muselo vypadat úžasně. Příběh filmu už zas tak skvělý nebyl. Příběh je dost takový holý a jednoduchý a ´´finální souboj´´ trvá skoro půlku filmu a je to jasný důkaz toho že neměli nápad na nějaký skvělý příběh. Za mě teda velké zklamání a bohužel pouze 2 hvězdičky.