Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Lze jen těžko uvěřit, že tento filmový epos je tu s námi již 17 let. Přenádherný a po všech stránkách dokonalý příběh, který rozhodně pohladí po duši. Tady jsou další slova zbytečná.Takže díky tvůrcům za toto veledílo.

Con Air

Con Air (1997)

Tady není co řešit, pro milovníky tohoto žánru je to absolutní nutnost. Kdo neviděl, jako by nežil. Po vynikající Skále další nepřekonatelný trhák. Skvělé herecké obsazení, které nemá chybu, John Malkovich předvedl výborný výkon, stejně tak Nicolas Cage. Nebýt trochu přehnaného konce, bylo by to 100%. Ale i tak dám plné hodnocení, to si tento snímek určitě zaslouží.

Tváří v tvář

Tváří v tvář (1997)

Výborný thriller, který zaujme výbornou zápletkou a hereckým obsazením. John Woo a jeho (podle mě) nejlepší film. Více netřeba psát, jen bych se opakoval. Tento skvost si plné hodnocení zaslouží.

Cesta do zatracení

Cesta do zatracení (2002)

Jediný film, ve kterém Tom Hanks ztvárnil drsňáka, to jsem si nemohl nechat ujít. Jen na ten jeho knírek jsem si zvykal dlouho. Skvělá zápletka, která vyústí ve svižný a akční děj, plný napětí a spousty krve. Závěr byl hodně působivý a celkově na mě celý film mile zapůsobil. Plné hodnocení ale nedám, to si v této kategorii zaslouží jen Kmotr.