Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie

Recenze (5)

plakát

Fargo - Season 5 (2023) (série) 

Trimufalni návrat Farga mezi první serialovou ligu. Ne tak dokonalé, jako první dvě řady, ale laťka je v tomto případě opravdu vysoko. Doufám, že to do udílení prestižních cen nevyšumí. Minimálně Juno Temple si ocenění zaslouží, ale i ostatní ji zdárně sekundují. Takový Joe Keery je podle mě nejlepší objev ze Stranger Things a budu rád, když se bude dál zaměřovat na tento typ projektů.

plakát

Atlanta (2016) (seriál) 

Nejzábavnější pohled na afroamerickou kulturu v seriálové podobě. Ústřední trojce je geniální, ale Darius si krade každou scénu pro sebe. Výborná satira u které je zatraceně škoda, že ji málokdo zná. Doporučuji, kde to jde. Glover je malý génius ať už na hudební, tak na televizní tvorbě.

plakát

Strážci Galaxie: Sváteční speciál (2022) (TV film) 

Máte ve své crew živý strom v křehkém pubertálním věku a co uděláte? Představite mu svátek založený na každoročním zdobení stromečkových mrtvol...

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Pocitově na čtyři, ale pátá je za čistou radost z toho, jak se mnou nejvíc obávaný letošní projekt povedl převést do seriálové tvorby na výbornou a i ten casting byl ve výsledku velmi dobře zvolený.

plakát

Trol (2022) 

Je fajn, když Netflix vydá konečně film pod dvě hodiny. Horší na tom ale je, že pocitově má hodiny tři. Nejvíc funkční je to jako pohádka - dokonale uspí.