Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (120)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Velmi zábavné dobrodružství. Skvělá hudba s dobrými a zábavnými postavami. Humor sedl na výbornou a k tomu dobré lokace. Bohužel záporáci jsou nudní a nezajímaví. Vlastně všechno až na akci je kolem záporáku špatně. 8/10

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Velmi povedené zakončení. Stopáž se hodila. Úžasné finále po všech stránkách. 10/10.

plakát

Morbius (2022) 

Velmi, ale velmi průměrné. Začnu s negativity. Ten střich? Haló? Ten střich níčí některé scény. Romantická linka je promě hlavní kámen úrazu. Film nemá žádné rozhřešení. Divné podtitulkové scény a hlavně to nemá nic co byste nikdy jindy neviděly ( ve většině případů je to tady slabší ). Do toho hudba, která není špatná, ale občas níčí atmosféru. Mohl bych brousit víc, ale já se přesunu k pozitivům. Hlavní hrdina i záporák jsou sympatický. Samotné monstrum je uděláno dobře. Dvojce detektivů je zábavná, ale trochu víc prostoru by mi nevadilo. Akce je chvílemi nápaditá bohužel to občas kazí střich. Humor tu nebyl špatný. Ve finále to není špatné ani dobré. Jen to nepotřebuji vidět podruhé. 5 z 10 takový průměr, který naplnil má očekávání.

plakát

Red Notice (2021) 

Popravdě, čekal někdo něco extra? Tento film má stejný problém jako Expedice Džungle a to je ten, že první polovina dobře šlape, je to vtipný zajímavý, má to i pár zajímavých nápadů v akčních scénách, no prostě je to dobrý, ale pak přijede druhá polovina a lokace jsou nudné, akce nepřehledná, humor je spíš na obtíž a finální zvrat je úplně mimo. Je pravda, že mě bude zajímat co budou dělat s pokračováním. Herci jsou zábavní a mají dobrou chemii. Doufám, že u dalších dílů se líp poperou s druhou polovinou, protože první polovina byla super jízda. Celkově 6 z 10.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Celkově mírné zklamání. To, že Channiga Tatuma nevyužily bych přežil, ale to, že nevyužily Bruce Willise a Jonathana Pryce je podle mě hřích. Jediné co je stejně dobré na pokračování tak i na jedničce je Snake eyes a Storm Shadow. Film jako většina pokračování se snaží být velkolepé a to tomu docela ubližuje. Polovina akčních scén je dobrá ( jako ta na horách ), ale jsou tu i špatné. To, že je to stupidní to se dá přežít, ale to, že to není zábavné jako jednička to už problém je. První polovina zábavná je, ale ta druhá strácí tempo a atmosféru. Záporáci jsou fajn, ale nic dobrého to není. Celkově 5 z 10

plakát

Simpsonovi - Bart v balíku (2021) (epizoda) 

Nezajímaví díl, který až na konec je docela nudné.Konec je super, ale příště by bylo lepší kdyby byla celá epizoda stejně dobrá jako konec.

plakát

Simpsonovi - Deník učitelky (2021) (epizoda) 

Konečně nějaký díl, který se aspoň snaží být kvalitou stejně dobrý jako slabší díly původních sériích.