Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Horor
  • Komedie

Recenze (16)

plakát

Karlos (2024) 

Jsem fanoušek bojových sportů a Karla respektuju za to co udělal pro český MMA. Občas mě sere těma kecama a neřadí se mezi mé úplně top fightery, ale dávám 5* už jen z principu. Občas si na ČSFD připadám jak na facebook diskuzi novinek nebo tn.cz.  Kluci je asi na čase otevřít další lahváč a jít psát Fialovi jakej je to kokot.

plakát

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (série) 

Prvně by bylo asi fajn říct, že moc nerozumím kritice LGBT.  Seriál se jmenuje Sex Education a všechny různé skupiny lidí, co se tam vyskytujou, do tohohle světa prostě patří. To opomíjím fakt, že od prvního dílu první série se tam tyhle témata řeší a tak to kritizovat po 24 epizodách, je celkem wild. Každopádně tahle série je asi nejhorší, sice to furt má to kouzlo a Ncuti, Emma, Aimee a Mimi to drží, ovšem závěr byl zklamání a nejzajímavější dějová linka se uzavřela tak nějak meh. V podstatě je to jako konec třetí série, nikam se to neposunulo, jenom se Maeve přišla na chvíli do města ohřát a na konci zase šup do Ameriky. Nehledně na nezajímavý nový postavy, je mi úplně fuk, že jsou trans a nebo bůhví co, ovšem proč? Proč představovat v poslední sérii nový postavy a rádoby Gen Z školu, to radši pořádně uzavřít linky stávajících postav a dopřát divákům pořádnou dávku emocí.. Trochu zklamání..

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Určitě nejlepší díl trilogie, po zklamáních jako Thor nebo Ant-man konečně kvalitní marvelovka

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Když to vyšlo, nějak mě to nezaujalo a důvod proč na to koukám až ted, je že jdu na Fast X. Fast jsem žral když mi bylo tak 16 a jako akčnák, kde vypneš hlavu (jakože úplně) a koukáš na hezký holky a akci je fajn. Každopádně co mě vždycky trošku sralo je ego Vina Diesla, kterej vždycky musí dokazovat, kdo je tady "alfa", konec konců i víme, že je to důvod, proč se The Rock neobjeví v následujích dílech. Tady to ale fakt extrém nesmrtelnej terminátor, alfa, sigma, král, daddy..  Prostě všichni víme, že Fast se má brát s hodně velkou nadsázkou a bez vážnosti, ale on a ty jeho vážný pohledy to je pecička. A o tom že na někoho spadne doslova tank a on se objeví vedle jakoby nic se asi bavit nemusíme. Strašně doufám, že X bude lepší.

plakát

Ďáblova kořist (2022) 

Jako jednohubka na večer fajn. Kdybych věděl, že mě budete vymítat sestra Ann, dobrovolně bych se nechal klidně posednout

plakát

TY - Dobrý člověk v krutém světě (2023) (epizoda) 

Druhá půlka 4. série zatím vynahrazuje tu malinko slabší první. Ten twist na konci tohohle dílu jsem nečekal, možná jsem tušil zhruba 10-15 minut před odhalením, že by něco takového mohlo být. ale furt jsem si v hlavě říkal "nee to je blbost".

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Za mě moc fajn jednohubka do tohohle počasí, Jenna Ortega si to jako Wednesday ukradla dost pro sebe a válí. Pár lidi kritizovalo ten závěr, ale já si ho užil, konec naznačil druhou sérii, tak třeba se jí někdy dočkáme.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

Za mě super. Furt tam je cítit to kouzlo původního pána prstenů a líbí se mi to. 5* dávám protože se mi to fakt líbí, ale zároveň už jen z principu. Je mi jasné, že většina negativních hodnocení pramenní z černošských charakterů, protože “já proti nim nic nemám ALE.” Každý kdo tohle dělá, je skřet a doufám, že vám Gandalf strčí jeho hůl do zadku.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Trhá mi to srdce, ale po cca 24 hodinách co se mi to rozložilo v hlavě, to hodnocení snížím malinko. Prvně bych měl asi zmínit, že hudební podklad je bezchybný, Chris válí jako vždy, prostředí Marvel světa které miluji je furt stejně kouzelné, ale ten film jako celek mi nesedl. Vždycky když dokoukám marvelovku, mám jakoby takovej hřejivej pocit, ale tady bylo něco špatně prostě. Ne že by to bylo špatný, ale něco tomu chybělo

plakát

RapStory (2021) (seriál) 

Fajn nahlédnutí do pozadí českého rapu.