Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Nejlepší seriál všech dob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most

Most (2011)

Já musel počkat na konec třetí řady. Myslet si, že bez Martina to bude slabota, byla naprostá hloupost. Toto je snad to nejlepší a nejemotivnější dílo z krimi prostředí, co jsem měl možnost shlédnout. 100%

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Po první sérii říkám ANO. Damian Lewis zase hraje jako o život, beztak si ho vyhlídli, protože se ženským líbí v uniformách. Claire Danes je posedlá Damianem Lewisem. Výborný seriál.

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Po druhé sérii, musím konstatovat, že tak našlapané a rozsáhlé dílo z doby prohibice tu ještě nebylo. Neuvěřitelná výprava a výběr herců, mi dělá dohromady dojem dokonalosti. Konec druhé série je naprosto šokující.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Díly jsou nevyvážené (v některých opravdu o nic nejde). Dialogy jsou někdy až pod průměrem a akčních scén je méně, než bych si přál. Ale to všechno nezmění nic na tom, že se fakt bavím. Frankovi všechna čest, že přišel s něčím, co na trhu chybělo. Po shlédnutí třetí řady a po polovině řady čtvrté musím poopravit hodnocení. Jedenáct z deseti! :-) No a musím opravovat. Se seriálem končím. Asi. Od šesté řady to jde strmě z kopce. Napětí nic, lidi mi jsou už protivně blbí, zombíci jsou už jen kulisa v telenovele, co se snaží být (možná už ani nesnaží) survival seriál. Negan je lejno, co možná trošku zaujal na začátku, ale teď je trapnej a otravnej a jak se zdá nesmrtelnej. Prostě" 6.serie ***, 7.serie ** a po pěti dílech osmé odpad. Jsem zvědavý jak to ještě budou držet při životě. Holt nic netrvá věčně. Sbohem, srdeční záležitiosti.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Moje srdeční záležitost. Anna Torv je děsně sexy a John Noble je dokonale šílený. Jen škoda že je už konec.

Dexter

Dexter (2006)

Lila: ano odjedeme spolu pryč. Dexter: ale jen jeden z nás pojede v igelitových pytlích