Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krátkometrážní

Recenze (16)

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Druhá série začíná na slabší notě, než ta první. Doufal jsem, že se trochu vymaní ze stylu telenovely, jsem zvědavý, co přijde příště.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 5 (2024) (epizoda) 

Hezký, odlehčenější díl. Hlavní dvojice je skvělá, mají perfektní chemii. Těším se na další díl.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Místy hodně na sílu, režie tlačí na emoce, ale když na to přistoupíte, dá se to. Herecké obsazení se povedlo a chválím kameru a hudbu. Těším se, kam příběh půjde dál.

plakát

Adikts (2024) (seriál) 

Zkouknul jsem, místy jsem se pobavil, ale nedotklo se mě to. Bohužel toto je jeden ze slabších počinů A. Sedláka.

plakát

Dvě slova jako klíč (2023) 

Asi rozumím tomu, co se nám filmaři snažili říct, ale jakým způsobem, to se vážně nepovedlo. Jak napsal Kamil Fila, je to obrovský kýč, který se snaží, ale jeho urputnost je tak zřetelná, až to bolí. Snaží se to být velké, ale většinou je to prázdné. Je až do očí bijící rozdíl mezi českými a světovými herci - výborný Olbrychski a Richard, kteří prostě jsou a stačí to, ale věčně kamenný a oči mhouřící Švehlík je oproti nim neopravdový a všeobecný. Většinu času se díváme na hezké záběry a čekáme, kdy přijde další životní moudro, jako by se život dal snadno pochopit a vyřešit skrze dvě slova. Bohužel, tohle se nepovedlo...

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 3 (2023) (epizoda) odpad!

Co to je za hrůznou telenovelu? Česká tvorba se tu opravdu dotýká dna.

plakát

Myši patří do nebe (2021) 

Prostě nádherné. Plné dlouholeté práce, která se vyplatila. Tleskám a děkuji.

plakát

Podezření (2022) (seriál) 

Ano. Toto by v ideálním světě mohla produkovat naše země častěji. Štěpán Hulík napsal skvělý scénář, Michal Blaško ho skvěle zrežíroval, Adam Mach ukázal, jak může vypadat bravůrní kamera a Klára Melíšková ukázala, že i v Česku máme herce, kteří se umí převtělit tělem i duší. Víc takových projektů, se kterými se Česko může pyšnit i za hranicemi.

plakát

Pinocchio Guillerma del Tora (2022) 

Pohádka s přesahem. Dotkne se otázek dospívání, náboženství, fašišmu, života i smrti. Silná podívaná pro deti i dospělé. Děkuji za zážitek.