Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Oblíbené seriály (8)

Skins

Skins (2007)

Mé hodnocení je za první dvě řady. Podle mě je Skins hodně nekonvenční teen seriál, který rozhodně vybočuje z těch mnoha předchozích...životy hlavních hrdinů, z nichž některé mě dostávají do kolen, hereckým obsazením, tedy většinou mladými, neokoukanými herci (dlouho jsem přemýšlela, odkud znám představitele Tonyho, než mi došlo, že to je Marcus z About a boy), úžasnou hudbou, a taky slovní zásobou, která je na nadávky a expreisvní výrazy velice pestrá (což neodsuzuji, naopak mi to přijde mnohem výstižnější vyjádření života teenagerů, než když je jejich nejostřejší výraz "hajzl"). Jednoduše řečeno, do první řady jsem se přímo zažrala a na druhé jsem byla závislá. Třetí jsem se kvůli nové generaci postav dost bála, a mé obavy se vyplnily. Viděla jsem první díl a něco mi chybělo. Možná to nebyly jen ty "správné" postavy... Hodně dlouho jsem přemýšela, jestli si Skins dát mezi oblíbené seriály. Po tom, co jsem první dvě řady shlédla potřetí mi v tom nic nezabránilo. Možná není nejlepší, ale já si ho stejně pustím i po čtvrté :)

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

První řada byla hodně dobrá, po delší době mě uchvátil nesitcom, téměř jsem se od toho nemohla odtrhnout. Druhá řada mě ale tak od půlky nebavila a zápletka s Bakchantkou a Dionýsem mi přišla...no, prostě divná. Třetí série se ale vrátila do jakési úrovně a díky sexy Alexanderu Skarsgardovi a jeho podivnému vztahu k hlavní hrdince mě bavila asi nejvíc :-) Postava Erika se mi celkově zamlouvá nejvíc, protože Sookie je podivně moralistická, její bratr je podivný celý, Tara byla zábavná, dokud si užívala s upírem, Bill mi byl podezřelý už na začátku a Sam je takový podržtaška...nicméně, ten seriál je fajn a má nápad, snaží se navázat na současnou upírskou kulturu a myslím, že se mu to i daří.

Řekni, kdo tě zabil

Řekni, kdo tě zabil (2007)

:) Facts are these: To je ta nejkrásnější blbost, jakou jsem kdy viděla :) Šílený nápad, barvičky, Emersonovy hlášky a úžasný vypravěč...a sposuta maličkých detailů, kvůli kterým jsem některé díly viděla nejednou :)

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Ďábelská Samantha, sladká Charlotte, upřímná Miranda a...prostě Carrie. A s nimi desítky mužů, stovky prosouložených nocí a tisíce módnách výstřelků. Možná jednotvárné, ale rozhodně to nenudí. Sice jsem se přímo nesžila s žádnou z hlavních postav, zato jsem nahlédla pod pokličku světa, do něhož (naštěstí) nikdy neproniknu.